ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

All black everything outfit


Ihanaa syksyn väriloistoa vielä ehkä viimeisten kertojen joukossa! Itse olin tällä kertaa ihan kokomustissa, mutta tykkään tuosta asusta paljon. Viime viikot olen käyttänyt paljon kamelinruskeaa, joten nyt oli pakko vaihtaa johonkin muuhun kun tuntui että tukeudun päivä toisensa jälkeen lähes samaan asuun. Tiedättekö sen fiiliksen? Syksyisin ja talvisin sitä tuuppaa niin helposti kääriytymään samaan lämimpään neuleeseen useana päivänä viikosta. Huomasin muuten että käytän aika lailla niitä vaatteita, jotka olen ripustanut vaaterekkiini esille. Harvemmin muistan edes penkoa vaatekaappiani kun valkkailen päällepantavaa. Täytyypä siis yrittää pyörittää siinä vähän eri vaatekappaleita, jotta saisin enemmän variaatiota arkipukeutumiseen. Pehmoisella ja superlämpimällä tekoturkiskaulurilla saa asuun kuin asuun taas vähä sitä jotain. Se sopii niin nahkatakin kuin vähä pidemmänkin takin kanssa ja ei muuten tule tule kylmä tuossa. Sen verran on muhkeutta ja massaa siinä. Tämä on myös hyvää vaihtelua tavallisen kaulahuivin rinnalle.WEARING
Mango coat
Zara sweater and faux fur collar
Selected Femme boots
Mulberry bag

Nyt muuten on jo kroppa hieman paremmassa kunnossa viikonlopun jäljiltä. Kovin kauaa en tosin ehtinyt levätä, sillä tänään oli jälleen kerran töitä ja huomenna lähdetään Turkuun. Herätyskello pamahtaa soimaan kello neljä aamulla. Fun. En ole mikään aamuyö-ihminen, mutta saan kuulemma nukkua autossa joten no worries! Oma tyyny vain autoon mukaan.

Myöhemmin tällä viikolla tapahtuu myös kaikkea aika kivaa! Pressiä pressin perään sekä superisti blogijuttuja. Hyvää seuraa unohtamatta. Tampereen suunnalta saapuu taas kerran eräs leidi meidän helsinkiläisten vieraaksi ja yhtään ei voi tietää mitä silloin tapahtuu. Pysykäähän siis kuulolla, jotta ette missaa mitään. Meikäläisen behind the scenes-materiaalia voi seurata Instagramin ja Facebookin puolella nimellä essiesophie. En malta odottaa! 


// Totally black outfit this time! I though I've been wearing enough camel lately, so I decided to wear something different today. What do you think about the outfit?

I'm looking forward to the end of the week. Lots of blogging events and hanging out with friends, so stay tuned! You can follow me via Instagram and Facebook (essiesophie), so you don't miss anything. Bye!Comments

 1. No kyllä tiedän sen fiiliksen kun se sama villapaita&farkut tai neule&hame&paksut sukkikset yhdistelmä kiinnostaa kylminä aamuina huomattavan paljon! :)
  Oot kunnon työmyyrä, ihalitavaa. Tsemppiä töihin! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jes tiesin että siellä on muitakin, jotka kelaa samaa! :D Kiitos tsempistä ja voi pojat mikä päivä olikaan! On ihan pakko kirjoittaa siitä myöhemmin tällä viikolla... Xx

   Delete

Post a Comment

Follow me on instagram