ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

By the way


Oletteko huomanneet, että Kampin kauppakeskukseen on avattu hiljattain ihastuttava lifestyle-putiikki? Lähes kaikki Helsigin keskustan putiikit sijaitsevat aika lailla Punavuoren suunnassa, mutta By the way palvelee asiakkaitaan aivan Helsingin keskiössä. Piipahdin liikkeessä tutustumassa sen valikoimaan ja minulla oli sattumalta kamera mukana, joten pakkohan minun oli saada muutama kuva teille :)


By the waysta löydät merkkejä kuten Twist & Tango, Minimum, Becksöndergaard, Samsoe & Samsoe sekä Hunkydorya. Fiilis liikkeessä oli hyvin kotoisa ja myyjät esittelivät mielellään minulle tuotteita. Allaolevista  kauniista puikoista sen verran, että ne ovat itseasiassa hajuvesiä. Tuoksut ovat hyvin mietoja, eivätkä ne sisällä esimerkiksi parabeeneja olenkaan. Super käteviä sujauttaa vaikka käsilaukkuun ja ottaa mukaan lentokoneeseen! 
Liikkeessä oli paljon neuleita ja ihastuttavia Becksöndergaardin huiveja, joita minun oli aivan pakko hypistellä. Niin ihanan pehmoisia ne ovat ja etenkin tuo konjakinruskea sävy upposi minuun.

Sisustuspuoli tarjosi vaaleita sävyjä sekä kontrasteja, marmoria ja metallin sävyjä. Muutamista jutuista sainkin inspiraatioita kodin suhteen ja nyt tiedän mitä toteutan siellä seuraavaksi. Käykää ihmeessä kurkkaamassa By the wayn tilat Kampin 3:ssa kerroksessa, ette tule pettymään :) Niin mukavaa kun ketjuliikkeiden sekaan mahtuu vielä tänä päivänä paikallisia putiikkejakin!

By the wayn Facebook-sivuille pääsette tästä, josta löytyy vähän tarkempaa infoa kyseisestä likkeestä. Heillä on toinen liiketila myös Tapiolassa, joten sillä suunnalla liikkuvien kannattaa ehdottomasti käydä sielläkin.

Mukavaa viikonloppua ihanaiset! 


// Here are photos from the new lifestyle store called By the way, which is located in Kamppi shopping center. Store sells brands such as Twist & Tango, Minimum, Becksöndergaard, Samsoe & Samsoe and Hunkydory. I got a camera with me while I visited there so I had to take few photos for you :) 

Have a nice weekend!


Follow me on Bloglovin  / on Instagram / on Facebook 

Comments

Post a Comment

Follow me on instagram