ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Camel coat


Tällä viikolla oli aika kaivaa esiin talvitakit. Yhtenä päivänä lähdin hieman ohuemmassa välikausitakissani ulos (kaulahuivit ja kaikki kuitenkin päällä), voi pojat että oli kylmä. Mukava pieni viima siihen päälle ja tämän neidin hermot meni. Muutenkin olen sen verran kylmä tyyppi, että lähes aina palelen, vaikka muilla olisi lämmin. Eli untuva- ja villakangastakit kehiin! Tämä kamelinruskea on aivan törkeän siisti. Tykkään sen leikkauksesta ja väri on just eikä melkein :)Kamelinruskea takki sopii hyvin vaatekaappini värimaailmaan, sitä voi yhdistellä niin netraalien kuin vähän räikeämpien tai murrettujen värien kanssa. Eilen yhdistin takin beigen huivin, valkoisen puseron, mustien housujen, tennareiden ja laukun kanssa. Tässä asussa tarkeni ihan hyvin käppäillä ulkona, hanskat olisi kyllä vielä pitänyt olla eikä pipokaan olisi liikaa ollut. Sain kirjoitettua kandia aika reippaasti alkuviikosta, joten oli päästävä vähän haukkaamaan happea raikkaaseen syysilmaan.

Ette muuten usko, huono tuurini jatkuu! Yli neljättä viikkoa putkeen. Puhelimeni putosi toissapäivänä maahan, hitaasti. Tsekkasin, ettei sille käynyt mitään ja luojan kiitos ei. Aamulla kuitenkin ihmettelin, että miksi suojakuoren reunasta paistaa valoa. Puhelimen näytön reuna oli iskun voimasta noussut pois paikoiltaan, enkä sitä ollut tietenkään huomannut, sillä suojakuori tulee reunoilta sen verran ylös. Paniikki iski. Taas. Vein sen liikkeeseen mistä olin iPhoneni ostanut, mutta kaikeksi onneksi myyjä sai painettua näytön takaisin paikoilleen. Miten voi olla niin, että kaikki elektroniikka ja tavarat hajoavat lähes samaan aikaan? Koskaan aiemmin en ole mitään rikkonut tai hukannut ja nyt ne kaikki iskevät kivana pikku sarjatulena :D En voi käsittää.WEARING
Zara coat and sneakers
Balmuir scarf
Mango shirt
Mulberry bag

On muuten ihan mieletön fiilis, pääsin eilen ensimmäistä kertaa kuukauteen salille treenaamaan. Loukkantumisen, reissujen ja sairastelun jälkeen oli aivan mahtavaa pistää kroppaa vähän töihin ja se fiilis kun lopetti treenin. Sain aika kivasti aukastua muun muassa selkäni, joka usein pakkaa jumittamaan, ellen sitä treenaa. Olo on kuin uudella ihmisellä! Urheilkaa hyvät ihmiset. Se tekee hyvää.

Huomenna onkin sitten luvassa reissu Tampereelle moikkaamaan Lilliä sekä vähän approilemaan. Viime vuonna approt menivät aivan nappiin ja toivotaan, että paha onneni kääntyisi edes pariksi päiväksi ja saataisiin onnistunut reissu tänäkin vuonna. Onko siellä muita Mansen suuntaan lähtijöitä? :)


// An outfit with a camel coloured coat. It's officially Winter, people are using their down jackets, hats and gloves. I'm wearing my coat with pretty simple everyday wear things. I like colours of this one and the cut of the coat. It fits so well for me! Heh heh ;)


Follow me on Bloglovin  / on Instagram / on Facebook 

Comments

 1. Iiiiiih en kestä että tuutte huomenna!!!!!<3 Nähdään pian!!

  ReplyDelete
 2. Ihana asu ja varsinkin tuo huivi on täydellinen! :) ♥ Onko mielestäsi Balmuirin laatu hintansa arvoinen?

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Anne <3 Ehdottomasti! Pesee esim. luiskan shaalit 6-0! Kannattaa ostaa, mikäli olet miettimässä. Xx

   Delete

Post a Comment

Follow me on instagram