ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Early bird


Heipä hei! Sunnuntai alkoi täyttävällä kasvispainotteisella brunssilla Eiran Sandrossa. Varattiin äidin kanssa heti kello 10 kattaus ja aamu alkoi erittäin makoisasti. Nyt olen takaisin kotona ja tässähän ehtii vielä vaikka pikku päikkäritkin ottaa!Olen joskus aiemmin käynyt Kallion Sandrossa, mutta silloin en pystynyt nauttimaan ihan niin antaumuksella kyseisestä brunssista. Pieni dagen efter painoi silloin päälle ja piti syödä hyvin varovaisesti, mikä ei puolestaan ollut kovin rentoa :D Mutta nyt maisteltiin äidin kanssa lähes kaikkea mitä valikoimasta löytyi aina jälkkäriin asti. Onneksi en kuitenkaan vetänyt itseäni ihan ähkyyn saakka, vaikka siihenkin olisi ollut mahista. Brunssi piti sisällään erilaisia salaatteja ja kasvishässäköitä, kuten hummustahnaa ja tsatsikia. Myös lämmintä ruokaa oli tarjolla, kalaa ja lihaa sekä kasviksia ja perunoita. Jälkkäripuolella lautaselle kertyi juustokakkuja, vegaanikakkuja, keksejä sun muuta. 
Sandron sisustus noudattaa aika samaa linjaa kuin esim The Cock, sillä onhan niissä sama omistaja. Myös ruoka on hyvin samantyyppistä, kasvispainotteista ja tyyliltään Marokkolaista. Kummassakin brunssipaikassa tilat ovat melko ahtaat, joten siitä ainut miinus. Meidän onneksi muutama seurue jätti tulematta ja saatin mamman kanssa ihan omakin pöytä, jossa oli enemmän tilaa.

Näin alkoi meikäläisen sunnuntai, nyt siis päikkäreille ja iltapäivästä saattaa olla että piipahdan kahvilla sekä vähän kuvailemassa. Huomenna on super aikainen herätys töihin ja hektinen päivä tulossa, pakko siis vähän relaa tänään että jaksaa! :)


// Me and my mom had a brunch this morning at Sandro, which is located in Eira. Food is mostly vegetarian or vegan, but it is one of the most popular places in Helsinki. We headed there at 10 am, which was very good idea. Now I'm back at home and I think I'm going to take a nap. Later on that I will meet my friend at the city centre and chill. Tomorrow will be a very busy day, so I've decided to take it easy today :)


Follow me on Bloglovin  / on Instagram / on Facebook 

Comments

  1. Oh my miten hyvältä nuo näyttävät!! Tuli niin vesi kielelle..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha :D Se oli hyvää, kannattaa käydä testaamassa! Xx

      Delete

Post a Comment

Follow me on instagram