ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Hay


Sunnuntaissa ollaan. Minkäslaisia suunnitelmia teillä on? Omani alkaa kahvikupposella ystävän luona, jota en ole nähnyt hetkeen. Olemme viime aikoina menneet niin ristiin, mutta nyt sovimme, että juomme aamusumpit yhdessä ja jutskaamme hetken. 

Eilen kävimme muuten vähän käppäilemässä Seurasaaressa toisen kamun kanssa ja gosh, miten siistejä kuvia saatiinkaan! Kunnon syysasua kunnon syysmaisemissa ;) Huomaa että hattukausi ja kerrospukeutuminen ovat alkaneet. Syksy on vaan niin kiva taas, vaikka toissapäivänä vähän myrskykin riepotteli Suomea.
WEARING
Seppälä hat
Mango jacket and shirt
Vila pants
Hunter boots
Louis Vuitton bag

Aurinkoista ja rentouttavaa sunnuntaita kaikille! // How's your weekend? Here are photos from yesterday, when me and my friend had a walk in Seurasaari island. I think these are amazing! hope you like them too :) 

Have a nice Sunday!


Comments

Follow me on instagram