ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Rusty


Tässä asussa heiluin sunnuntaina ensiksi brunssilla ja sitten vähän keskustassa. Tykkään asun värimaailmasta ja se on mukavaa vaihtelua mustien asujen rinnalle. Kuvauslokaatio ei muuten voisi olla yhtään parempi tähän settiin! Vai mitä sanotte? Spottasin tuon muurin instagramista ja ihan pokkana kysyin, että missäpäin tämä spotti sijaitsee. Koko kuja oli kuin suoraan jostain Narniasta: Talot olivat pastellinvärisiä pienkerrostaloja, joissa oli ihanat muurit ja sekaan mahtui pari isoakin taloa. Aivan ihana maaginen paikka!
Näitä kuvatessamme ystäväni kanssa paikalle ilmestyi tyttö ja hänen Pomeranian- koiransa. Koira tassutteli salamana luoksemme ja alkoi kerjätä rapsutteluja sekä silityksiä mitä hellyyttävin ilme päällä. En yleensä innostu kovinkaan paljon pikkukoirista, mutta tämä yksilö oli niin hyväntuulinen, että se vei meidän molempien sydämet. Rapsutteluhetken jälkeen koira lähti tyytyväisenä jatkamaan matkaa ja sanoimme heipat puolin sekä toisin.
WEARING
Pom pom hat 
Acne scarf
Mango shirt
Noisy May jeans
Zara coat
Vagabond shoes
Ralph Lauren bag


Aloitettiin tänään tyttöjen kanssa kämpän metsästys Marseillesta. Pari hyvää ehdokasta meillä nyt jo on, mutta luotettavia muita vaihtoehtoja otetaan vastaan. Äidin kanssa muuten puhuttiin, että jos mentäisiin koko perheen kanssa jo joulusta eteen päin Marseilleen. Olisin siellä joulun ja uuden vuoden porukoiden kanssa, ehtisin hyvin hoitaa virallisia asioita kuntoon sekä tutustua kaupunkiin. Loput tytöt tulisivat sitten tammikuun alussa ja voisin toimia jonkinmoisena oppaanna meille, hehe :) Aika huikea idea ja ihan mielelläni olisin lähdössä jo niin aikaisin. Mikä minua täällä pitelee?


// I really adore these pictures, because of the nice red wall over there. The whole place was almost like from Narnia, small houses and huge walls, pastel colours and leaves. Still very down-to earth. What do you think about the outfit?


Follow me on Bloglovin  / on Instagram / on Facebook 

Comments

 1. Upea tuo laukku! Olen itse juuri löytänyt netistä ihana Ralph Laurenin mustan olkalaukun ja ajattelin kysyä, että miten tuo laukku on kestänyt kulutusta ja onko laatu mielestäsi ollut hinnan veroinen? Jännittää maksaa enemmän laukusta, mutta haluaisin todellakin pitkäaikaisen ja klassisen laukun jokapäiväiseen menoon. :)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hellurei :) Todella hyvin on omani kestänyt lähes joka päiväistä/viikkoista käyttöä. Tottakai se on vähän patonoitunut ja mennyt kasaan, mutta mitään väriä tai muuta se ei ole ottanut eikä päästänyt. Olkahihna kestää hyvin kaiken maailman tavarat myös :) Huoletta voit siis tilailla laukun itsellesi!

   Delete
 2. Jei! Kiitos paljon sulle vastauksesta, taidankin klikkailla kyseisen laukun heti ensi palkan yhteydessä ostoskoriin. En malta odottaa! :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Follow me on instagram