ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

This and that

Torstaita ihanaiset! Alkuviikko on mennyt töiden parissa ja en ole ehtinyt oikein muuta tekemään. Tänään oli tarkoitus käydä kuvailemassa ihania ruska-kuvia, mutta mikäs muukaan kuin kaatosade yllätti! Voihan himskatti! Siirrettiin päivää sitten viikonlopulle ja sormet ristissä toivotaan ettei silloin enää myrskyä.

Onneksi olen kuitenkin puhelimella napsinut sopivan tilaisuuden tullessa satunnaisia otoksia ja yllä näkyy tämän sekä lähiviikon kuvia :) Koirien kanssa arki on sujunut hyvin, ihan niin mennen tullen en pysty päivisin kulkemaan ja töissäkin kuumottelen hieman sitä, että mitenköhän karvatassut pärjäävät siellä. So far so good ja tänäänkin oltiin vähän pidemmällä lenkillä ja leikittiin. Nyt ne vetävät nokosia tuolla tyytyväisinä.

Eräs aamu kulkiessani Punavuoressa kävelin sopivasti Gaudeten ohi ja himppasen kuolasin ikkunan takaa heidän näyteikkunaa. Etenkin tuo Acnen (?) neuletakki olisi niiiiin pehmoinen ja varmasti hyvä sijoitus mutta hinta rikkoo kipurajani kyllä ihan heittämällä. Maybe some day ;)

Jipiii! Löysinpäs! Fazerin supersuosittu Pätkis-jäätelö löysi vihdoin tiensä mahaani. Huippumalli haussa ja purkki jäätelöä. Ei huono. Ensi viikolla alkaa taas treenit ja loppuu tämä herkuttelu. Olen sellainen, että kun treenaan, syön paljon paremmin sillä en halua "heittää hukkaan" treenejä. Kun olen kipeänä tai loukkaantuneena, lipsun paljon helpommin. Tuota jäätelöä oli vaan ihan pakko testaa!

Samaisella ikkunashoppailureissulla aurinko paistoi ja ihastelin myös Helsingin kauniita rakennuksia keskustassa. Melkein kuin Pariisissa, eikö? ;) Tällä viikolla instafeedini on täyttynyt aika kivasti vain ja ainoastaan Pariisista ja kieltämättä matkakuume polttelee. Onneksi ei enää kauaa niin pääse itsekin, eikä se reissu ole mikään parin päivän juttu. Marseille here I come <3

// Four photos from here and there. I've been watching my moms dogs this week. This is one of them :) 

One day I was strolling around in the city centre and passed Gaudete store I had to stop and take  a photo of their window. So much lovely fall clothes! Especially that cardigan from Acne, I guess. It would be so warm but the price is way too high, maybe some day ;)

Yasss! I found it! The Pätkis ice cream from Fazer. It's (kinda)  mint chocolate ice cream. It also has been a huge success since it came to the stores, always sold out where ever I've been looking for it. But now it was a time. It was so good! 

Helsinki has so many beautiful buildings! This is one of them, which is almost like Paris, isn't it?


Comments

Follow me on instagram