ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Totally failed it

Viikonloppuja! Eilen illalla avasin koneen ekaan kertaan pariin päivään ja vastailin kommentteihin. Pahoittelut jos on ollut hieman viivettä, mutta olen vetänyt niin pitkää päivää töissä etten ole oikein mitään muuta kotona tehnyt kuin nukkunut. Vielä tänään ja huomenna pitäisi jaksaa, mutta tänään illalla on luvassa vähän jotain spesiaalimpaakin. Siihen liittyy Jäähalli ja kaviot. Pitkästä aikaa pääsen fiilistelemään Horse Showta ihan vain asiakkaana ja aion nauttia siitä täysin siemauksin. Luonnollisesti kannan kameraa mukana sekä messuilla että jäähallilla, joten pääsette myös kurkistamaan blogin kautta, millainen oli viikonloppuni!

Mutta sitten vähän muihin asioihin. Kaikesta huolimatta lyhyen blogihistoriani aikana on tullut otettua paljon kuvia ja läheskään aina eivät ne mene ihan nappiin. Objektiivi ei tarkenna oikeaan kohtaan, asento tai kuvakulma on väärä. Sellaisiakin päiviä on, ettei mikään tunnu onnistuvan ja kuvat jäävät kokonaan julkaisematta. Bloggarikolleegat you feel me?

Alla siis eriteltynä muutamia epäonnistumisia. Saa nauraa ;)

VÄÄRÄ TARKENNUS


Niin ärsyttävää, kun huomaat täydellisen kuvan olevankin epätarkka! Varsinkin suurella aukolla (f1.8 tai suurempi) kuvattaessa tulee olla tarkkana, mihin kamera kohdistaa tarkennuksensa.


ILMEET EPÄONNISTUVATEtenkin liikettä kuvattaessa tulee helposti typoja omien ilmeiden hallinnassa. Näitä kuvia otettaessa minun piti pyöriä ympyrää ja ensiksi hihitin nämän näköisenä ensimmäisen kierroksen. Kuvaaja käski hieman tsempata ja pitää neutraalimpi ilme kasvoilla.


... Ja seuraavalla kierroksella mentiin huulet tötteröllä duckfacena, sillä minun piti keskittyä etten nauraisi suu auki. Miettikää miten siisti kuva tästä olisi tullut jos vain olisin saanut ilmeeni nappiin! :D


KEHON ASENTO EPÄONNISTUU


Näytän ihan barbie-nukelta tuon käden takia, enkö?


VÄÄRÄ TAUSTA


Muuten jees kuva, mutta tausta on liian pliisu. Asu ja seinä ovat liian samaa värimaailmaa. Ja nuo sälekaihtimet ikkunoissa eivät ole ihan niin siistit. Kontrastit toimivat parhiten, tai sitten se, että asussa on ihan vain ripaus samaa sävyä kuin taustassa.


JÄINEN HYMY... Niin jäistä. Näytän enemmänkin siltä, kuin irvistäisin. En hymyile silmilläni ja siksi hymy jää vaisuksi, samoin kuin koko kuvakin. Ei jatkoon.

Joka kerta oppii kuitenkin uutta ja luovempaa. Ei tässä muuten kehittyisi, jos ei tulisi epäonnistumisia lainkaan. Hih, rentouttavaa viikonlopun jatkoa! 


// Today I want to share you some failed photos. Overtime we shoot photos, some of them doesn't succeed at all. They're blurry, my face looks weird or my body language is just, wrong. I look like a Barbie doll on that one over there, am I right? :D

This weekend ha been all about work work work, but tonight I'm going to watch some show jumping and dressage at the Helsinki International Horse Show. Super excited to go there! Bye!


Follow me on Bloglovin  / on Instagram / on Facebook 

Comments

Follow me on instagram