ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Winter flowers


Mango blouse
By Malene Birger dress
Zara dress

Jatketaan aiheessa Miten saisin talvipukeutumiseeni enemmän variaatioita? No talvisilla printeillä tietenkin! Itse olen jotenkin tykästynyt kukkaprintteihin, vaikka ne ovatkin melko kesäisiä, mutta värit ovat kaiken a ja o. Tummat ja murretut sävyt sopivat ehkä parhaiten syys/talvi- vaatteiden kanssa, samoin kuin ihon sävyni. Poikkeus tuo Malene Birgerin kesimmäinen mekko, mutta kuviointi on siinä sellaista, että se sopii mielestäni hyvin tähän hetkeen.

Näiden vaatekappaleiden kanssa on myös kiva leikitellä ja lisäillä kerroksia neutraalimpien vaatekappaleiden avulla. Tällöin lopputulos on mukava ja persoonallinen ihan vain parilla yksityiskohdalla.


Voi vitsit miten tykkään tuosta oikeanpuoleisesta pitkästä mekosta, joka on mielstäni ihan täykky talvimekko! Sukkikset jalkaan nilkkureiden kanssa, joku kiva koru, ehkä hattu ja takki niskaan. Helppo ja mukava vaatekappale jokapäiväiseen käyttöön vaikkapa :) Vaaleamman mekon yhdistäisin puolestaan pidemmän mustan neuletakin kanssa kera sukkisten ja nilkkureiden, jolloin lopputulos olisi hyvinkin kerrostettu.

Toivottavasti näistä sanoista sai joku siellä inspiraatiota! Ihanaa torstaita.


PS. Oletteko muuten huomanneet, ettei tänä syksynä ole satanut läheskään niin paljon kuin aikaisempina vuosina vai onko mulla vain ollut niin hyvä tuuri reissatessa, että olen aina ollut siellä missä ei sada? Syksy on ollut jotenkin todella upea tänä vuonna!


// You know the feeling when you realize wearing almost the same, comfy clothes day after day? Me too. That's why I decided to find something from my wardrobe, that is different yet cozy. I found something: Winter prints! In winter, people tend to wear darker colours, but you can add a little bit of colour to it while wearing flower prints. Flowers go any time and anywhere. They're also on fashion, thanks to the 70's, so it's very easy to find them in the shops.

For example, black pants, black boots and that blue blouse on the left. Some jewels and tadaa! You are wearing a comfy yet a bit colourful outfit, which is a very good change for the everyday knit ;)Follow me on Instagram / on Facebook 

Comments

Follow me on instagram