ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Without lashes


Kävin ostamassa sunnuntaina ensimmäistä kertaa neljään vuoteen yllä olevan vekottimen. Ai miksi? En olisi ikinä uskonut, mutta otin ripsienpidennykseni pois. Mitä luultavammin Marseillessa ei niitä harrasteta ja toiseksi, haluan säästää rahaa. Vielä bonarina, koitan ehkä jopa päästä eroon kokonaan ripsienpidennyksistä, eli en niitä ottaisi uudestaan palattuani Suomeen. Mission natural it is then.

Ensimmäinen viikko on sujunut vielä ihan totutellessa, vaikka omat ripseni ovatkin yllättävän pitkät sekä hyväkuntoiset. Meikkaamisessa menee yllättävän kauan (okei ehkä 5 min kauemmin), mutta eiköhän se tästä. Ongelmani vain on, että en saa oikein omia ripsiäni taivutteluista huolimatta kivaan kaareen, vaan ne törröttävävät silti melko suorina. Toki annan tässä vähän armoa, sillä ripset ovat vielä varmasti vähän pöhöttyneet ja vaikeasti hallittavia, koska ne eivät vielä ole ihan täysimittaiset. Syön hiuksia, kynsiä ja ripsiä vahvistavia ravinteita sekä ajattelin myös sipaista risiiniöljyä niiden juureen. Se kuulemma auttaa myös.

Lisää vinkkejä otetaan kuitenkin vastaan :)  Tarvitsen A ihan super super vedenkestävän ja pysyvän rajauskynän/geelin/värin, jolla voin piirtää itselleni silmät. Diorin nestemäinen rajauskynä on ollut ihan super, mutta en tiedä onko se hengissä enää ja olen ehkä vähän taitavempi kynän tai siveltimen kanssa. B Miten noita vekottimia käyetään, jotta ripset saa taivutettua kivasti kaarelle? Tiedän että siellä ruudun toisella puolella on tietoa ja taitoa, joten eikun näppäimistö laulamaan ja vinkkejä kehiin! 

Superia keskiviikkoa tytsyt! Istun täällä jo matkalla takaisin Helsinkiin ja perille päästyäni on luvassa vielä yksi perehdystys messukeikkaa varten. Kotiin pääsen siis vasta iltamyöhään, mutta eiköhän se tästä. Koitan käyttää junamatkan tehokkaasti hommia tehden ja ehkä kyllä pakko ottaa pienet tirsatkin. Käytin meinaan äsken melkein kaiken aivokapasiteettini riippuvuusanalyysin tentissä ja pää lyö ihan tyhjää tällä hetkellä.


// Heyy there! I have given up my lash extensions and I've bought this thing for the first time in four years. First week has been quite weird, doing make up takes more time than usually, but the good thing is that my lashes are pretty strong and long. More than I expected.

Now I need some advice. What is the best eyeliner you know? Something that stays there even if the world would explode. My eye's shape is so weird that all the normal eyeliners, they just don't stay there. After a while, I got a black lines on the upper eyelid. My eyes are also pretty sensitive so if there's windy outside, my eyes leak. That's why i need a bullet proof eyeliner. I know there's pretty many of you guys who are experts on this kind of situations, so don't hesitate to tell me your secrets to perfect eye make ups ;)Comments

 1. Tiesitkö, että on olemassa lämmöllä toimivia ripsien taivuttimia? Niillä pysyy varmasti ripset ojennuksessa pidempäänkin :) Kantsii googlailla!

  ReplyDelete
  Replies
  1. En muuten muistanutkaan! Kiitos, täytyy googletella ja katsoa, josko se olisi parempi vaihtoehto tavallisten taivuttimien sijaan :) Xx

   Delete
 2. Itselläni ainakin ripset pysyy parhaiten taipuisina, kun taivutan niitä sekä ihan tyvestä että myös vähän ylempää. Ja taipuisuuden pysyvyyteenhän vaikuttaa paljon myös se millaista ripsaria käyttää. Itse käytän Lumenen blueberry wild curlia ja olen todennut sen olevan loistotuote jos haluaa saada ripset pysymään taivutuksissaan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta! Itselläni kun ei pysy mikään muu ripsari kuin Kanebo 38, niin siitä ei voi oikein muuta valita. Täytyypä katsoa, josko muutaman viikon päästä nämä räpsyt tottelisivat vähän paremmin! :) Xx

   Delete

Post a Comment

Follow me on instagram