ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Giveaway: Labello Care & Colour


Minne ikinä menenkin, laukussani on aina huulirasvaa mukana. Aamulla meikatessani minulla on myös tapana sipaista huulimeikin alle ensiksi huulivoidetta, etenkin jos aion punata ne. Siksi olikin kiinnostunut kun sain Labellolta testiin pari heidän uusinta tuotettaan. Labello care & coulour- huulivoide sekä kosteuttaa, mutta antaa myös väriä. Kaksi marjaisaa sävyä sopivat erinomaisesti jokapäiväiseen käyttöön tuoden samalla hieman väriä arkimeikkiin.


Labellon kehittämä kaksikerroksinen huulivoiteen sisin kerros sisältää huulia hoitavia ainesosia, kuten pantenolia, sheavoita sekä glyseriiniä. Ulompi värillinen kerros tuo hymylle luonnollisen sävyn. Pantenolilla on ihoa rauhoittava ja kosteuttava vaikutus, kun taas sheavoi yhdessä glyseriinin kanssa viimeistelee kosteutuksen ja suojan huulille. Tuote sopii sellaiselle henkilölle, joka haluaa huulilleen sekä kosteutusta että väriä :)


Sävyjä on siis kahta laatua niin sanotusti: Rosé ja red. Rosé on ihanan vaaleanpunainen, ehkä hieman nude sävy. Red on nimensä mukainen punainen, mutta mielestäni hieman meloninpunaiseen menevä. Väriä ei näistä siis tule niin paljon kuin punista, efekti on enneminkin samankaltainen kuin huulikiilloissa. Olen käyttänyt kumpaakin sävyä, mutta Rosé on näistä kahdesta suosikkini. Ylläolevassa kuvassa vähän havainnointia pigmentin määrästä ja miltä tuote näyttää huulilla. Lisään sitä aamulla meikkauksen yhteydessä ja sillä pärjää koko päivän. Maksimissaan iltapäivästä saatan levittää toisen kerran, mutta myös senkin takia, että väri on hävinnyt huulilta (esimerkiksi ruoan jälkeen). Joitakin huulirasvoja täytyy lisäillä jatkuvasti, sillä tuntuu, etteivät huulet pysy kosteutettuna paria tuntia pidempää. Labelloon olenkin juuri siksi ollut tyytyväinen, että se tekee huulista oikeasti kosteutetut!

Sitten se hauskin osuus! Haluan, että tekin pääsette testailemaan näitä uutuuksia ja siksi arvon kaksi Labellon care & colour-  tuotepakettia kaikkien sunnuntaina 22.11. mennessä kommentoiden kesken. Kommentoi siis tähän postauksen alle jättämällä toimiva sähköpostiosoitteesi. Arvonnan voittajiin otetaan yhteyttä maanantaina 23.11. sähköpostin kautta. Julkaisen nimet/nimimerkit myös maanantaina täällä blogin puolella.

Miltäs kuulostaa pieni piristys näin pimeyden keskellä? Sitten eikun kommentoimaan alle ja pidetään sormet ristissä, että onni potkii :) Kivaa viikonloppua!


// This giveaway is for my readers, who live in Finland. Comment below and you have a chance to win Labello care & colour lip balms! I randomly pick two winners, so don't forget to write your e-mail too :) Sunday, the 22th November is the last day to participate and I will contact the winners on Monday. Their names will also be published here on my blog, so good luck!

They both moisture and give a nice sheer colour to your lips. My favourite is the light pink shade called Rosé. Moistured feeling stays on your lips all day long! Inner layer contains shea butter, panthenol and glycerin, which is the layer that takes care of your lips. The other layer gives lips the nice colour, which is just perfect for everyday use.

Hope you like this little surprise :) Later!Follow me on Instagram / on Facebook 

Comments

 1. annette.evokari@hotmail.com

  Rosé näyttää ihanalta! :)

  ReplyDelete
 2. helmipeu@icloud.com :)

  ReplyDelete
 3. Ihana arvonta!
  jenicavarjelaa@gmail.com

  ReplyDelete
 4. katri.nisula(at)pp.inet.fi

  ReplyDelete
 5. ella_seppala@hotmail.com :)

  ReplyDelete
 6. pepzi4@hotmail.com :)

  ReplyDelete
 7. sonja.ojala@live.com

  ReplyDelete
 8. Oi vitsi! Näitä on pakko saada testata! :)

  johanna.nurmi20@gmail.com

  ReplyDelete
 9. ihana toi Rose-väri!!
  laura.puukko@hotmail.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihiii se on kyl just sopiva! Nyt vaan peukkuja pystyyn :)

   Delete
 10. Jee huulirasvoja ei voi koskaan olla liikaa :)

  viivi.korpela@hotmail.com

  ReplyDelete
 11. marieronen96@hotmail.com

  -Mari

  ReplyDelete
 12. Siiripakarinen@hotmail.com
  Aika herkullisen näköiset värit! :)

  ReplyDelete
 13. Nämä tekisivät kyllä hyvää talven kuivattamille huulille.

  ReplyDelete
 14. Mukana. :-) aliinakallio@outlook.com

  ReplyDelete

Post a Comment

Follow me on instagram