ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Rusty


Kuuntelin vanhan ajan jazzia ja polttelin kynttilöitä, taas. Keitin kupin glögiäkin, taas. Töistä päästyäni oli ihan pakko ottaa päikkärit, sillä koko päivä oli jotenkin erityisen tahmea. Pitkään aikaan ei ole ollut näin vaikeaa maanantaita kuin eilen. Viikonloppunakaan ei tullut valvottua, päinvastoin! Tämä mummo paineli nukkumaan sekä pe että la kello 21. Silti koko eilinen oli ihan yhtä betonissa rämpimistä. Koko kroppa tuntui niin väsyneeltä ja raskaalta, eikä päässä liikkunut mikään muu kuin se, että koska pääsee taas nukkumaan. Inhottavaa, sillä nyt täytyisi saada seuraavat koulutehtävät tehtyä, että voin aloittaa joulukuun tentteihin lukemisen. Kummatkin näistä tehtvistä olen jo tehnyt, mutta niitä pitää vielä vähän hioa että saan niistä hyväksytyn merkinnän. Miten se aloittaminen olikaan niin vaikeaa nyt? :D
Pakko se vain kuitenkin oli ottaa itseään niskasta kiinni ja alata hommiin. Sytyttelin kynttilöitä ympäri asuntoani ja puin mitä mukavimmat kotivaatteet päälle, jotta tehtävien tekeminen olisi mahdollisimman mielekästä. Yksi ehkä käytetyimmistä neuleista sekä kotona että kodin ulkopuolella on muuten ollut tuo kuvien neule. Se on yksi niistä juuri puhumistani supermukavista vaatekappaleista, joihin turvaudutaan ihan liian usein. Niin lämmin ja mukava päällä, ihanan pitkät hihatkin vielä!WEARING
H&M hat
Mango coat
Vila pants
Selected Femme shoes
Zara bag, knit and faux fur

Olin ihan yllättynyt miten kivasti sainkaan sen kuitenkin tällä kertaa puettua. Oikeasti tykkään tästä asusta tosi paljon ja viihdyin siinä hyvin koko sunnuntain. Olenhan ollut nyt shoppailulakossa jo 23 päivää  (Hei olen Essi ja olen shoppailuholisti, hahaha) ja super yllättynyt siihen, miten hyvin olen pystynyt kierrättämään vaatevarastoani uusien asukokonaisuuksien muodossa. Kaivoin molemmat untuvatakitkin nyt vintiltä ja niistäkin saa vähän vaihtelua. Eilen oli kyllä jotenkin super kylmä päivä ja kiittelin onneani, että olin tajunnut aamulla pukea kunnolla ja kietoutunut untuvaan. Ehkä se karu sääkin teki vähän vaikutusta mielialaan, who knows?

Kovin usein tuntuu, että bloggaajien asut ovat kertakäyttökamaa ja mikään vaatekappale ei saa olla toista kertaa ruuduissa mukana. Rahaa käytetään hirveästi siihen, että shoppaillaan viikoittain uutuuksia, jotta saadaan lisää materiaalia. Miksei sitä materiaalia voida tehdä niin, että inspiroidaan lukijoita muun muassa näyttämällä, että miten yhdistellään sama vaatekappale usealla eri tavalla? Niinkuin oikeassakin elämässä! Tämän ostolakkoni yksi tavoitteista on pyrkiä juurikin siihen ja toivottavasti se näkyy :)

Mitäs mieltä ollaan siellä ruudun toisella puolen? Jatkoon vai ei tämä asu?


// Oh gosh I've been so tired. Yesterday was like walking through a rock, haha. I haven't even been partying, vice versa, went to sleep both Friday and Saturday at 9 o'clock :D I had to study a bit after I got from work but it was so hard to start. I had to take a nap first. Then I wore layers of clothes, listened to jazz and tried to make studying as comfortable as possible. Like this knit, it's one of the knits you end up wearing day after day. But this outfit, I really like it! What do you say?
Follow me on Instagram / on Facebook 

Comments

Follow me on instagram