ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Decorating the tree


Jouluaatto on alkanut mitä leipposammalla tavalla: Aamupalan jälkeen koristelimme kuusen yhdessä äitini kanssa, jonka jälkeen seurasi lahjojen paketointia sekä joulusaunan lämmitys. Nyt istuskelen hetken takkatulen ääressä ja joulumusiikki soi taustalla. Melko keväiset maisemathan täällä on eikä tästä joulusta saa talvea tekemälläkään, mutta onneksi tunnelmaa voi luoda koristeilla ja kyntiilöillä :)

Kuusi sai suuren määrän erilaisia koristeita, mitä äitini on vuosien varrella keräillyt. Osa koristeista tuotiin Helsingistä asti, mutta läheskään kaikkia emme loppujen lopuksi käyttäneet. Koristeita on meinaan sen verran paljon että meinasi loppua usko :D Niitä vain löytyi laatikko toisensa jälkeen yhä kauniimpia ja kauniimpia. Oikei nää on vikat sit saa riittää. Ei hitsi täältä tuli vielä laatikko näitä mitä ollaan osteltu eri reissuilta!


Koirat tietenkin avustivat tässä ohjelmanumerossa myös ja nyt olemme asettaneet kaikki paketitkin kuusen alle, ne käyvät siellä aina kun silmä välttää ja yrittävät availla niitä. Ne kun saivat jo aamulla avata yhdet niin tietysti eivät malttaisi odottaa iltapäivään, että saavat avata loput ;)


Hih, näissä tunnelmissa siis vietetään tämä joulu. Levätään ja syödään hyvin! Oikein mukavaa ja makoisaa joulua kaikille teille <3


// This is how my morning stated, by decorating the Christmas tree :) I just adore these decorations, which my mom has been collecting through the years.

Now I'm sitting in front of a fireplace and just chilling. One of our dogs is sleeping next to me and Christmas songs are singing in the radio.

Merry Christmas <3


Follow me on Instagram / on Facebook 

Comments

Follow me on instagram