ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

DONE AND DONE


Täällä taas! Nyt on kuulkaas voittajafiilis, selvisin kahdesta tentistä tällä viikolla (to ja pe) ja tentit menivät sen verran hyvin etten voi kuin huokaista helpotuksesta. Ja tuulettaa! Ne olivatkin tämän vuoden viimeiset tentit ja nyt minun tarvitsee vain hoitaa parit raportit niin ollaan ihan valmiina lähtöön. Päivät ovat menneet kirjaston tuoleja kuluttaen, aamulla ennen valoisaa olen kotoa lähtenyt ja kotiin lähtenyt taas vasta kun on ollut jälleen kerran pimeää. Monet koulukaverini ovat palautelleet viime aikoina kandejaan, mutta itse iloitsen yksinomaan siitä, että tosiaankin olen saanut rutistettua sekä työt että kouluhommat kunnialla läpi.

Koko viikon kuumottelin ja uneksin siitä, että istahdan kaiken tämän päätteksi Sweet Vaasaan ja tilaan ihan pokkana sieltä jotain herkullista yolo-periaatteella. Kakkua ja kaakaota sieltä tiskiltä lähti mukaan ja istahdin koneen kanssa pöydän ääreen. Hetken aikaa mussuttelin näitä herkkuja siinä yksikseni, kunnes eräs kaverini liittyi seuraan suoraan brunssikattaukselta. Pieni sokeriähky iski kyllä meikäliseen puolessa välissä, mutta onneksi meitä oli kaksin kappalein näitä herkkuja tuhoamassa.Tästä on hyvä jatkaa, tänään suunta vielä Seinäjoelle ja käyn snaomassa isovanhemmille heipat. Sunnuntaina päivällä sitten junalla taas takaisin Helsinkiin :)


// Just finished this year's last exams, and I think I passed them both! That's why I decided to sit down and have a sugar overdose today, haha. I wish you a very nice weekend! 


Comments

 1. Oi vitsi miten herkullisen näkönen kaakao, toi veden kielelle!
  http://jenicaaa.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oli kyllä ihan super hyvää :) Kannattaa testata jos vain Vaasan suunnalla pyörii!

   Delete

Post a Comment

Follow me on instagram