ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Laid back


Pilkahtipa se aurinkokin tässä eräs päivä! Olin aamulla käynyt verikokeessa (eräs ystävä henkisenä tukena hehe) ja muutaman tunnin huilimisen jälkeen oli aika suunnata ulos kirpakkaan aurinkoon. Treffasin siinä samalla yhtä työkaveriakin sekä sain parit joululahjatkin ostettua. Olen kuukauden päivät jo käyttänyt untuvatakkejani, mutta nyt halusin vähän jotain muuta ja vaihdoin villakangastakkiin. Kiedoin tuon muhkean tekoturkiskauluksen kaulalle ja se lämmittää kyllä aika kivasti. Tykkään yhdistellä vähän eri tyylisä elementtejä toisinaan ja siksi jalkaan valikitui nilkkureiden sijasta Niken tennarit. Yllättävää kyllä, tuo vastakkain asettelu toimii mielestäni!WEARING
Mango coat
Zara faux fur collar and bag
Vila pants and gloves
Nike shoes
Celine sunglasses


Haha täytyy muuten tunnustaa. Näettekö tuossa ylemmässä kuvassa tuon pienen mustan pisteen vasemmalla? Se on IMURI, joka oli ilmeisestikin joku jättänyt keskelle jalkakäytävää. Tää on niin tätä, aina kun valitsee jonkun hyvän kuvauspaikan, taustalle ilmestyy joko ihmisiä a) räikeissä vaatteissa b) liikennemerkit tai c) jotain epämääräistä kuten imuri (wtf?). Tottakai asettelulla voi blokata nuo kaikki tai retusoimalla, mutta aina sekään ei auta.

Tänään illalla vietetään vielä parin ystäväni kanssa pienimuotoiset pikkujoulut luonani. Huominen ja lauantai puserretaan vielä töiden parissa, mutta lauantaina illalla olisi sitten vuorossa vielä yhet pikkujoulut. Ajattelin kerrankin pukea mekon päälle, sillä en ole hetkeen oikein jaksanut baaripukeutumiseen panostaa. Mieluiten hengailen mustissa housuissa ja jossakin kivassa paidassa tai topissa. Yksinkertainen on minun makuuni ;)

Mukavaa torstaita kaikille!

// Yay we got some Sun the other day! I was having a day off and meeting a friend at the city centre so we had a chance to take these photos. I like to wear classy and sporty items together and this outfit works pretty good with them together or what do you think?


Follow me on Instagram / on Facebook 

Comments

Follow me on instagram