ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Moët & vintage


Iiks, se on kohta Joulu kuulkaas, vaikka kelit eivät ole ihan kohdillaan. Haimme vähän piristystä pimeyteen ja sateeseen Moetin vintage shoppailu-illasta, jossa piipahdin ystäväni kanssa viime keskiviikkona. Kyseinen iltama järjestettiin Milttonin tiloissa Helsingin keskustassa ja tarjolla oli tietenkin shampanjaa sekä mahdollisuus löytää aarteita bloggaajien kirppiskokoelmista. Huone oli koristeltu kultaisin ilmapalloin ja kynttilöitä oli ikkunalla runsain mitoin myös. Paikalla vaatteitaan olivat myymässä esimerkiksi Pupulandian Jenni. Shoppailulakkoisena en oikein mitään ostoksia voinut tehdä, mutta avecini lunasti itselleen tuon valkoisen Wang fo H&Mn paidan kahdeksalla eurolla. Eräs toinen bloggaajakolleega oli napannut ensimmäisten joukossa Ray Banin aurinkolasit 15 eurolla. Ei huono!

Hauskaahan tässä oli myös se, että perinteisten järkkärikuvien sijaan sain lainata tuon illan ajan Polaroid-kameraa ja ikuistaa illan tunnelmia sitä kautta. Hurjan hauskoja kuvia tulikin! Sisätiloissa ja Suomi-olosuhteissa tuo salama ei olisi ollenkaan huono hankinta ja kuviin tulisi taas vähän vaihtelua.

Tsemppiä vielä maanantaihin! Xx


// Hi again! Last Wednesday me and my friend went searching some vintage clothes at Moet's event. The were few bloggers selling their clothes and of course some champagne to keep you focused on shopping ;) I had a chance to try a Polaroid camera, which turned out super cool! Something different this time.

It's almost Christmas, have a nice Monday folks!


Follow me on Instagram / on Facebook 

Comments

Follow me on instagram