ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Star lashes


Muistatteko kun otin ripsienpidnnykset pois ja pohdin, miten saisin omat ripseni pysymään taivutettuina? (voit lukea tuon postauksen täällä) Huomasin, että Kanebo oli liian kosteaa, joten se siis suoristi ripset hyvinkin nopeasti taivutuksen jälkeen. Ystäväni vinkkasi minulle Lancomen ripsivärejä, joita kävinkin sitten testailemassa Stokkalla ja myyjän kanssa päädyttiin yhteistuumin siihen päätökseen, että Hypnose STAR- maskara on minulle paras. Valitsin tuosta maskarasta vielä vedenkestävän, sillä muuten ei kyllä näissä silmissä pysy yhtään mikään. Lisäksi ratkaisin suorien ripsien ongelman sillä, että otin näihin nyt vielä ripsipermanentin. Jaa mikäs se sellainen on? Ripsipermiksiä on tehty jo ennen pidennyksiä. Omat ripset taivutetaan luomella lepäävän tuubin päälle ja annetaan vaikuttaa siinä hetken. Ripset pysyvät kaarevina niin kauan, kunnes uudet kasvavat tilalle eli noin 1,5 kuukautta.


Tässä vähän osviittaa siitä, miltä tuo yhdistelmä näyttää. Nykyään taivutan ripsiä vielä varovaisesti ihan juuresta, jolloin ripset nousevat kivasti ylöspäin. Alaripsiin käytän Kaneboa, sillä siellä ei oikeasti pysy mikään muu. On kyllä ihan uskomatonta että pitää kikkailla näin, mutta tämä toimii :D

Vinkkinä siis saman ongelman kanssa kamppaileville: Kokeilkaa ripsipermanenttia (maksaa noin 30-60 euroa ja ripset värjätään usein siinä samassa) ja/tai sellaisia maskaroita, jotka eivät ole liian kosteita ja tuovat ennemminkin rakennetta. Taivutus aina ennen ripsivärin levitystä.

Tänään olen aamupäivän vielä töissä ja huomenna suuntaan Porvooseen perheemme mökille. Äidin kanssa ajateltiin tehdä pieni kierros Porvoon vanhalla puolella sekä käydä kahvilla jossakin ihanassa pikku kahvilassa. Reilu viikko tässä tulee lomaa, mutta edelleen pitäisi yksi raportti hoitaa rästistä pois. Onneksi minulla ei ole kuin aikaa loppuviikosta ;)

Palaillaan!


// Remember when I took my lashes off and I was wondering what mascara would keep them curly all day? (Read it here) My friend suggested Lancome's mascaras and I decided to try one. I ended up choosing Lacome Hypnose STAR mascara and I also got my lashes a permanent curl so they stay curly until the new ones grow long enough. And it's working! U can see the result on the second photo. I also curl them carefully before putting mascara on.

So if there's somebody who's having a same problem: Try mascaras, which aren't too moist and give a texture to your lashes. Some say Dior have good ones too, but they never worked for me.

Yay, I'll be working today and then it's a one week Holiday for me! Later :)


Follow me on Instagram / on Facebook 

Comments

  1. Kärsin samasta ongelmasta kuin sinä. Pitkät ja suorat ripset ja miten ne saa pysymään taipuneina. :) Olen myös kokeillut ripsipermanenttia, mutta oikean silmän ripset taipuu enemmän kuin vasemman ja näyttää vähän hullunkuriselta. :D Vedenkestävä ripsari on ollut ratkaisuni pitkään, se kuivuu nopeammin kuin perusripsari. Inhottavinta on sen poishankaaminen iltaisin. Taivutan ripset joka aamu ripsentaivuttimella, jonka olen kuumentanut föönillä. Taipuu paremmin kuin ilman kuumennusta ja pysyy mielestäni paremmin. Päälle jotain Maybellinen vedenkestävää ripsaria ja avot :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Noniin, eli kikkansa kullakin! Tuota taivuttajan kuumentamista en ole vielä kokeillut, mutta varmaan jossain välissä voisin sitäkin testata :) Xx

      Delete

Post a Comment

Follow me on instagram