ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Almost there


Hei siellä! Nyt ollaan selvitty uudesta vuodesta ja täällä ollaan taas :) Aika sekavissa fiiliksissä täytyy sanoa, huomenna se olisi sitten lähdön paikka. Uusi vuosi kului yhdessä ystävien kanssa Espoossa rennoissa kotibileissä. Viime päivinä olen myös nähnyt hyvinkin paljon ystäviäni ja viettänyt aikaa vähän rauhoittuen. Laukut pakkasin jo viikko sitten, kun muutin pois asunnostani alivuokralaisen tullessa tilalle, joten viime hetken pakkauspaniikkia ei ole. Tosin minun täytyy vielä vähän järkkäillä, että mitä otan käsimatkatavaroihin ja mitä menee loppujen lopuksi ruumaan.Lento Marseilleen lähtee siis huomenna klo. 16 palttiarallaa. Huomenna on myös syntymäpäiväni, joten aamulla ajattelin käydä vielä parin ystävän kanssa aamiaisella. Saavumme perille Marseilleen melko myöhään joten ajattelimme suunnata koko konkka ronkka tiistaina illalliselle ja juhlistaa vähän lisää meikäläistä. Melko unohtumaton synttäripäivä siis tulossa kuitenkin!

Olen odottanut tätä hetkeä kauan, kerrankin pääsen reissaamaan ja nauttimaan tästä kokemuksesta täysin rinnoin. Olen aina vain opiskellut ja tehnyt töitä, silloin kuin muut ovat kiertäneet esimerkiksi Australiaa tai reilanneet Euroopassa. Tottakai nyt jännittää, mutta hyvällä tavalla :) Äitini saattaa minut kentälle ja nyt kun ajattelen tuota tilannetta, voi olla että pari kyynteltä siinä kuitenkin vierähtää. Taakse päin en kuitenkaan aio katsoa, vaan otan rohkeasti askeleen eteenpäin ja lähden seikkailemaan!


WEARING
Zara faux fur
Mango jacket
Vila pants
Vagabond shoes
Mulberry bag

PS. Joogalahjakortin voitti Lotta! Onneksi olkoon, kortti lähtee sinulle postissa ja varmaankin alkuviikosta saat sen käyttöösi. Mukavia joogahetkiä :)


// New Year, new adventures! It's the second last day here in Finland. Tomorrow I'll be heading to Marseille for 5 months at least. I'm so excited yet kinda nervous, but that's because the city is completely strange to me. Anyway, I have a strong feeling this year will be something big for me someway.

The plane will take of at 4 pm, but tomorrow is also my birthday so in the morning I will have a breakfast with couple of my friends. That's good opportunity to have couple of words with them too before we see again. A birthday to remember ;)


Follow me on Instagram / on Facebook 

Comments

 1. great post and very beautiful place.
  www.beautyisallaround6.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Ihana asu ja kuvat, näitä jo Instassa ihastelinkin ;) Ja vitsi, mikä kokemus sulla on edessä! Tulee ihan omat Ranskan vaihtoajat mieleen ja kaikki ne tunteet, mitkä lähtöön liittyivät :') Nauti joka hetkestä ja onnea synttäreiden johdosta tietysti myös! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Emmi! :) Aivan varmasti nautin heti kun vaan saan tän tunnesekamelskan ruotuun haha :D Eniten fiilaan sitä että pääsee pois tästä pimeydestä ja kylmyydestä... Oi vitsit säkin olit Ranskassa! Täytyy konsultoida jos tulee joku tenkka på vastaan :) Xx

   Delete
 3. Ihana asu ja nauti vaihtoajasta! :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Follow me on instagram