ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Louvre


Vielä viimeistä asua Pariisista, ja viitan kanssa jälleen. Viimeksi se oli päälläni täällä :) Tällä kertaa yhdistin Zaran beigen hameen, joka on ollut kovassa käytössä jo vuosia, sekä matalat mustat mokkanahkaiset nilkkurit. Täytyy sanoa, että aika hyvin sulauduin Pariisin kaduille tässä kokonaisuudessa haha. Kuvauslokaatiosta sen verran, niinkuin postauksen otsikkokin kertoo, nämä otettiin Louvren sisäpihalla. Se oli sopivasti meidän kävelyreitin varrella ja sovittiin aika hyvin massaan, sillä paikalla oli hurja määrä muitakin turisteja kuvailemassa. Tosin vähän erilaisempia kuin mitä meikäläiset siellä otti, mutta kuitenkin.Ei vitsit mä tykkään tosta villapaidasta! Se on ollut luottovaatteeni täällä aina siitä lähtien kun sen vihdoin kaupasta bongasin. Iso ja muhkea eli menee mainiosti viitan alle sellaisina päivinä kun ei tarvitse hirveästi vaatteisiin verhoutua. Korkeampi kaulus on myös plussaa eikä aina tarvitse huiviakaan. Mitäs tykkäätte? :)


WEARING
Mango cape
Zara knit, boots and skirt
Mulberry bag
Céline sunglasses


// Last outfit from Paris! Pretty Parisian haha, I must say. Last time I wore this black cape in here, now I added  skirt and suede boots with it. These photos are btw taken in Louvre, I like those walls and it was super easy to take photos. There were so many other tourists as well, although they took a bit different photos that us haha :D What do you guys think about this outfit?


Follow me on Instagram / on Facebook 

Comments

Follow me on instagram