ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Meanwhile in MarseilleEnsimmäisiä kuvia Marseillesta! Täällä sitä kuljetaan jo ihan natiivina ympäriinsä, no ei vaiskaan ;) Olemme ehtineet tutustua asuntomme ympäristöön ehkä noin kilometrin tai parin säteellä. Tiistai meni kierrellessä ja ihastellessa keskustaa kämppisteni Jonnan ja Hannan kanssa. Täällä alet alkoivat vasta eilen, joten kävimme vähän kartoittamassa valikoimaa. Tein myös pienen täsmäiskun Sephoralle, sillä olen vedellyt viimeisillä meikeillä tänne asti. Näistä täsmäiskuista lisää myöhemmin. Eilen oli myös ensimmäinen koulupäivä, joka alkoi melko ei niin ranskalaiseen tapaan: Kello 8.45. Tutorit olivat ottaneet meihin yhteyttä ja jeesasivat meidät kouluun. Tämä kuitenkin tarkoitti sitä, että meidän piti olla bussipysäkillä 7.30 eli herätys oli kuuden pintaan. Auts. Ja tietenkään ei tullut nukuttua kuin muutama tunti koska joku jurrinen valopää päätti kahden aikaan yöllä rikkoa katuun jonkin alakerran ravintolan lasisen esitteen. Heräsin tuohon räsähdykseen ja vaimeaan Voilá!-huutoon ehkä vähän paniikissa enkä nukkunut juurikaan tuon jälkeen.Päivä oli kuitenkin hyvin mielenkiintoinen. Vietimme koulussa pitkän päivän tutustuen eri käytännön asioihin ja uusiin ihmisiin tietenkin! Ruokapöydässä istui ihmisiä niin Kanadasta, Ruotsista, Chilestä kuin USA:stakin. Uusiin ihmisiin oli hyvin helppo tutstua ja olen oikein yllättynyt omasta kielipäästäni (äiti voit olla ylpeä, enkä edes puhunut Kimi Räikkönen- englantia). Englanniksi keskusteleminen ei tuottanut lainkaan ongelmia ja toki asiaahan auttaa se, että täällä on ihmisiä ympäri maailmaa, joten jos et heti keksi jotain sanaa niin muut kyllä jeesaavat.Koulumme (Kedge BS) sijaitsee noin 25 minuutin päässä Marseillen keskustasta aivan mielettömän upealla alueella. Ruokalastamme avautuu näkymä viereisille vuorille, joka ilmeisestikin on jokin luonnonsuojelualue. Aivan huikeaa! Ruoka, noh, se on ranskalaista mutta onneksi salaattia ja hedelmiä oli saatavilla joten ihan pelkkää valkoista pastaa ei tarvitse syödä.

Kaiken kaikkiaan päällimmäiset fiilikset ovat hyvin positiiviset. Ihmiset ovat mukavia, ilmapiiri on leppoisa, täällä on lämmin (!!) ja loppuviikosta on tulossa ikimuistoinen. Menemme lauantaina ensimmäiselle reissullemme Aix-En-Provenceen, joka on tässä ihan lähellä oleva erittäin kaunis kaupunki ja eräs lukija vinkkasikin siitä minulle. Pääsemme silloin myös viininmaisteluun, joka on sekin minulle ensimmäinen kerta. Looking forward to that :) Palaillaan!


// Hey guys! First photos from Marseille. I've been here for few days and I'm loving it! I like the atmosphere, the French people are very polite and we've managed to get French mobile numbers too. On Tuesday me and my friends/roommates were strolling around the city and did some shopping. Although, the sale started yesterday so we did a little check up what the stores would put on sale.

Yesterday was also our first day at School, which was great. I've met so many new people and it's very easy to discuss with everyone. On Saturday we are going to visit Aix-En-Provence, which is a gorgeous city near Marseille. We'll also have wine tasting there and I'm super excited!

So, very positive vibe here! Later!
Comments

  1. Vau ihanalta näyttää!! :) Mä en ole ikinä käynyt Marseillessa, vaikka joka vuosi Etelä-Ranskassa (Cannesissa) lomailen. Mukavaa vaihtoaikaa! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannattaa tulla täälläkin piipahtamaan, ei ole kuin 40 min Cannesista :) Kiitoksia paljon! Xx

      Delete

Post a Comment

Follow me on instagram