ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Lace shorts


Kerrospukeutuminen, se on niin hauskaa! Tällä viikolla kelit vetelivät sen verran korkeita lukemia, että tepastelin kaupungilla kuvan shortseissa ja balsuissa pari päivää putkeen. En muista milloin viimeksi olisin pukenut shortsit housujen sijaan, varmaankin viime kesänä!Kuvien asu pomppaa kyllä kaikkien aikojen lempparilistalle! Olen viime kesästä lähtien etsinyt ja sovitellut (jälleen kerran) mustia, rentoja pitsishortseja. Hetki sitten nappasi ja ne istuivat kuin nenä päähän, jos saa sanoa, ja lähtivät tietenkin mukaani. Tykkään myös yhdistää mustaa, valkoista ja punaista kera kultaisten yksityiskohtien. Mukava ja siisti asu kerta kaikkiaan! Rakastan yli kaiken myös tätä punaista takkiani, joka on ollut piristämässä ah niin neutraalia garderobiani jo vuoden verran. Pari väripilkkua on aina hyvä olla ;) Jos oikein muistan, Zaralla on tälläkin hetkellä valikoimassa vastaava punainen takki, tosin villakankaalla. 


WEARING
Zara lace shorts and coat
Massimo Dutti shirt
Tory Burch ballerinas
Mulberry bag
Celine sunglasses

Pictures: Jonna


// One of my fav outfit at th moment! It's been so warm in here so I decided to kick start the Spring and wear both shorts and flats. I like the colors of this outfit as well: black, white and red with golden details. So me! The jacket is old, but I think Zara has a similar red coat in their collection at the moment. But those shorts, I'm in love! I've looking for black lace shorts for ages and now I found one. They're from Zara as well ;)

What do you guys think, thumbs up or down for this outfit? Let me know! Xx


Comments

 1. No vau, superihana asu taas! :) Sinun asut ovat aina jotenkin mielenkiintoisia. Vitsit en malta odottaa, että itsekin pääsee pukeutumaan vähän kevyemmin Sveitsiin ja Ranskaan! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitoksia jälleen kerran! Ihanaa kun jaksat kommentoida :) Siis tää on ollu ihan mieletöntä kun on voinut pukea jotain muuta kuin toppaa täällä. Toivottavasti reissusi aikana on hyvät säät niin pääset itsekin fiilistelemään. Xx

   Delete
 2. Aivan ihana asu kokonaisuudessaa! Tykkään älyttömästi :)

  ReplyDelete
 3. Hei! Löysin sinun blogisi toisen blogin kautta ja nyt tulikin muutaman päivän aikana selailtua blogisi ihan alusta alkaen. Ja pakko sanoa, että tykkään tosi paljon sinun tyylistäsi, siitä saa inspiraatiota myös omaan pukeutumiseen. :) -Tiinuli-

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa kuulla ja kiitos paljon! Tälläiset kommentit piristävät aina päivääni :) Xx

   Delete

Post a Comment

Follow me on instagram