ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Postcards from Marseille


Eilen suunnattiin Jonnan kanssa lehtikiskalle ja sen jälkeen paineltiin päiväkahville erääseen aika sympaattiseen kahvilaan Marseillen keskustassa nimeltä Coogee. Missioni on lähettää tämän kevään aikana jokaisesta kaupungista tai maasta postikortti kotiväelle ja nyt oli aika raapustaa Marseillen kortit. En ole pitkään aikaan kirjoitellut saatikaan lähetellyt kortteja yhtään kenellekkään, mutta nyt ajattelin ilahduttaa vanhempiani sekä isovanhempiani. Kortteja on siis piakkoin tulossa teille ;) Ja onhan sopivasti ystävänpäiväkin tällä viikolla, vaikka tervehdykset eivät ihan sunnuntaille ehdi.Kahvilasta muutama sananen, nuo muffinssit ja latet olivat aivan ihania! Jonna valkkasi karamelli-suklaa- muffinssin ja meikäläisen kuppikakku oli puolestaan Nutella-sydämellä höystettyä. Kahvilan sisustus eroaa hyvin paljon muista Marseillen kahviloista: Vanhaa ja antiikkista, henkilökunta oli todella mukavaa ja eilen todettiin taas moneen kertaan päivän aikana, kuinka (aidosti) mukavia ihmisiä täällä Ranskan maalla oikein asustaakaan <3Coogeen henkilökunta järjestää myös brunsseja viikonloppuisin ja kattauksia on tuolloin saatavilla koko päivän. Ei siis vain aamupäivänä, kuten yleensä. Tuumattiin, että täytyypä joskus käydä sitäkin porukalla testaamassa :)

Illemmalla hengailtiin poikien kanssa ja pojat kokkasivat meille iltaruoan, me puolestaan pidimme huolen jälkkäristä. Minusta on kuoriutunut täällä melkoinen Crepes- mestari ja ranskalaiseen tapaan söimmekin jälkkäriksi crepsit kera nutellan ja mansikoiden. Jälkkärit katosivat pöydältä aika altayksikön ja lätyt olivat kuulemma parhaat tähän mennessä. Kokki kiittää ja kumartaa ;)


// I havent sent postcards in ages so yesterday I thought it would be time to do it again. My goal is to send a postcard to my familiy and closest relatives every time I visit a new town or country while I'm aborad. Tomorrow is also Valentine's day, even thought this cards can't make it to Finland until then. Maybe few days after that.

In the evening we had a chill dinner with boys. The cooked us the manicures and we girls prepared the dessert. I must say, I'm pretty good at making Crepes! At least they got eaten pretty fast ;)Follow me on Instagram / on Facebook 

Comments

Follow me on instagram