ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Short(er) hair, don't care!


Olen sellainen persoona, että saatan joskus olla melkoisen #yolo ja sen enempää miettimättä ryhtyä mitä hulluimpiin ideoihin. Tämä idea ei ehkä ollut ihan sieltä kreiseimmästä päästä, mutta silti iso juttu tämmöiselle tyypille, joka käy kampaajalla ehkä kerran vuodessa. Viimeksi kun kävin kuontaloani uudistamassa, siitä tuli tukkakriisi. Tällä kertaa kävelin hymyssä suin pois salongista ja edelleen olen ihan hymyssä suin. Tämä extempore- idea oli menestys!Ja mitäs sille tukalle tällä kertaa tehtiin? Hiukseni olivat niin pitkät ja raskaat, että halusin ottaa pituudesta pois ainakin 10 senttiä. Lisäksi kun omistaa tämmöisen reuhkan niin täytyy sitä hiusmäärääkin vähän karsia kerroksilla. En ole hetkeen voinut oikein kunnolla muotoilla hiuksillani ja ne olivat, kuten sanottu, hyvin painavat. Niillä oli kaksi moodia: Piikkisuorat tai surffitukka. 


Pituudesta napsittiinkin sitten oikeasti se reilu 10 senttiä veke ja hiuksia kerrostettiin myös. Edestä vähän reilummin. Lisäksi hiukset föönattiin, jotta niihin saatiin volyymia ja latvat kiharrettiin. Väriin ei tällä kertaa koskettu sillä sen hoidan itse ja viime värjäyskerrasta on vasta muutama viikko. Hiukset tuntuvat paljon kevyemmiltä ja niitä on huomattavasti helpompi muotoilla!

Enivei, olo aivan mielettömän paljon freesimpi ja näillä hiuksilla on hyvä lähteä Marokkoon. Huomenna olisi lähdön paikka ja tänään täytyy vielä vähän pakkailla. Hirmu vaikeaa pakata kun sää voi olla mitä vain ja öisin siellä on kuulemma kylmää, koska ollaan aavikolla. Tuon loman ajan olen poissa koneen äärellä, eli seuratkaa minua Bloglovinissa, jotta saatte kaikki postaukset automaattisesti. Bloglovinin linkki löytyy postauksen lopusta :)


// Few days ago I got this crazy idea to cut my hair a bit shorter. It was so long and heavy and it was getting on my nerve. I booked and appointment, they cut over 10 cm off and made some layers. I couldn't be happier right now, this was a success!


Follow me on Instagram / on Facebook 

Comments

Follow me on instagram