ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

The Calanques


Marokon jälkeen olemme viettäneet varsinaisia fitness-päiviä tyttöjen kanssa. Oli pakko saada edes jonkinlainen roti tähän hommaan, nyt kun olemme kaikki vihdoin parantuneet flunssakierteestä ja lomat on lomailtu. Eilen oli vihdoin aika suorittaa yksi asia, joka meidän on pitänyt tehdä viimeiset pari kuukautta: Visiitti Calanquesille. Nuo upeat kalliot ja kirkkaansininen vesi ovat aivan koulumme lähellä sijaitsevassa kansallispuistossa. Tosin reitti ei ole mikään maailman helpoin ja voin kertoa, että hiki virtasi kuin viimeistä päivää.Mutta se oli sen arvoista, kun vihdoin ja viimein oltiin perillä! Katsokaa noita maisemia! En voi uskoa, että elän jossain kaupungissa missä on näin kaunista ja uniikkia seutua ihan muutaman kymmenen minuutin päässä kaikesta hulinasta ja vilinästä.
Tuli myös sellainen fiilis, että olin ylittänyt itseni. Jälleen kerran. Tämä oli mitä parhain tapa aloittaa viikonloppu! Tänne on myöskin pakko tulla takaisin, monta kertaa. Onneksi kaksi hyvää ystävääni ovat tulossa Marseilleen parin viikon päästä ja olen suunnitellut vieväni heidät tänne. Toivottavasti ilmat ovat hyvät joten voimme pystyttää kallioille myös piknikin ja nautiskella auringosta koko päivän.Näin starttasi siis meikäläisen viikonloppu! Mitäs kaikkea teillä on suunnitelmissa? :) Kuullaan taas!


// Yesterday I went to the Calanques with the girls. The place was SO gorgeous and you also get a really good exercise, because the road is so tricky. You have to be very careful and I was sweating my ass off when had to climb up again. Although, it was worth it! Can't wait to go back there :)


Follow me on Instagram / on Facebook 

Comments

Follow me on instagram