ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Blue & flowers

Tänään on kelloja siirretty kesäaikaan ja kuluneen viikonlopun aikana Marseille on siinä samassa näyttänyt yhä keväisempiä merkkejä itsestään. Ihmiset ovat korkanneet rantakauden ja ensi viikollekin on luvassa jopa yli 20 astetta! Kesä here we come ;)

Mekkokausi korkattiin kuitenkin jo viime viikolla Roomassa kun aurinko paistoi ja lämpötilat huitelivat kahtakymmentä. Toiset turistit painelivat toppatakeissa mutta me hullut pohjoismaalaiset mentiin pokkana kesätamineissa. Mekko on uusi hankinta (ylläri pylläri) Zarasta, jonka bongasin juuri ennen matkaa. Sattuipa sopivasti, pääsin sitä myös käyttämäänkin siellä.


Ihan mieltsiä oli tepastella auringossa helmat hulmuten! Ainut vain että tuon mekon sivuhalkeamat ovat melko isot ja toisinaan täytyi olla varovainen, ettenkö vilautellut tuulenpuuskien sattuessa kohdalle. Täytyypä ommella muutamalla pistolla niitä pienemmiksi, ennekuin vetäsen mekon uudelleen päälle. Hulmuava materiaali sopii lämpimämpäänkin kesäpäivään ja on helppo vetäistä ylle kun suuntaa vaikkapa biitsille.

WEARING
Zara dress
Mango leather jacket
Dolce & Gabbana sunglasses
Ralph Lauren bag
Tory Burch ballerinas

Photos by Jonna

Toivottavasti olette muuten viettäneet mukavaa pääsiäistä. Meillä se on mennyt lähinnä neljän seinän sisällä ja Netflixiä katsoessa. Saatiin Roomasta kaikki tuliaisiksi vatsataudit ja ollaan vuorotellen oltu vuoteenomina täällä. Eilen selviydyttiin ensimmäistä kertaa kunnolla ulos ja aurinkoon, tämän päivän kohokohta oli kaupassakäynti. Uskomatonta miten heikoksi se vetääkään, mutta voiton puolella ollaan. Jälleen kerran. Onneksi ollaan otettu tämä viikko iisisti, sillä ensi viikolla talo tulee taas olemaan täynnä ja kelitkin näyttäisi olevan sen verran hyvät että harmittaisi olla silloin sisällä. Ja nyt toivotaan myös, että nämä sairastelut loppuisivat tähän!


// Happy Easter everyone! Hope you have had a good time :) I've been a bit sick, but luckily I'm feeling a lot better today. Anyhow, this outfit is from Rome, where we got a chance to kickstart the dress season for good. The dress is from Zara and I found it just before our trip. Temperature in Rome was a bit below 20, but we crazy people from North still wore our dresses even thought some of the tourists were wearing down jackets (Which btw was a bit too much or am I right? :D).

Later!


Follow me on Instagram / on Facebook 

Comments

  1. Lovely oufit and love your blog! Would you like to follow each other?:)

    http://julesonthemoon.blogspot.it/

    ReplyDelete

Post a Comment

Follow me on instagram