ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Ciao Roma!


Viime lauantaista tiistaihin otettiin tyttöjen kanssa Rooma haltuun. Ihan mieletön reissu oli, täytyy sanoa. Paljon hassua ja hauskaa tapahtui, ja näimme kaupunkia juuri sopivasti. Kellään meistä ei ollut oikeastaan mitään must-juttuja listalla, vaan ihan vain tallusteltiin fiiliksen mukaan kaduilla ja nälän iskiessä paineltiin tripadvisorin opastuksella ravintoloihin syömään. Tässä postauksessa ensimmäinen kattaus Roomasta, aivan ihana kaupunki ja Italialaiset ovat mitä mukavinta kansaa.
Kyllä, siis ihan mielettömän hyväntuulisia ja ystävällisiä! Ranskalaisten hyväntuulisuus ei ole läheskään samalla tasolla. Ihmiset ovat myös paljon vapautuneempia ja katua pitkin kävellessä saatat yhtäkkiä vaihtaa lentosuukkoja skootterimiehen kanssa tai kuulla vastaantulevalta miesporukalta vislauksia. Itse en kokenut näitä ahdistavaksi, sillä useimmiten lähdin tuohon huuteluun pilke silmäkulmassa itsekin mukaan. Kerran meillä taisi mennä hermo, mutta päällisin puolin siellä osattiin kuitenkin käyttäytyä.Ja se ruoka mitä siellä maassa tarjoiltiin! Voi hyvänen aika! En muista, olisinko millään reissulla syönyt niin hyvin kuin Roomassa. Oli sitten kyse aamiaisesta, lounaasta, jäätelöstä tai illallisesta. Tripadvisoriin kannattaa todellakin luottaa ja etenkin Trasteveren alueen ravintolat olivat meidän mieleen. 


Rooma meni ihan heittämällä suosikkikaupungikseni (jos siis on aikomus suunnata kaupunkilomalle, rantakohteet ovat erikseen) ja kaiken tämän kruunasi vielä se, että säät olivat aivan ihanat ja vielä lämpimämmät kuin Marseillessa! Toki kommelluksiakin reissussa sattui: Yksi sai vatsataudin, toinen käveli tolppaa päin ja kolmas sai puolestaan punaviinit päälleen ravintolassa. Meidän airbnb- kämppäkään ei ollut mikään häppöinen, mutta osaanpahan nyt arvostaa ihan tavallista vessanpönttöä :D Vedet silmissä naureskeltiin meidän karmalle ja kaikille kommelluksille, ei siihen oikein muu auttanut. Matkailu avartaa vai miten se menikään?


// Hello there! We had a girls' trip to Rome from Saturday until yesterday and I must say, I'm in love with rome. The city and the people were so lovely, and so polite. You think french people are polite, oh no, Italians take it to the next level. And the food, oh my gosh it was good! We liked the restaurants especially in Trastevere area. TripAdvisor really help you to pick all the good ones and not just tourist stuff.

So yeah, that's what I've been doing lately: Eating as much as I could and exploring Rome. I must go back, it was so amazing :) Even better than Paris!Follow me on Instagram / on Facebook 

Comments

 1. Ihanan näköistä :) Ja superhienot aurinkolasit sulla!
  Olen itse lähdössä ensi viikolla Italiaan (hauska sattuma!) ja tämä postaus vain nosti matkakuumetta!:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Rooma oli ihana! Eihän? Minne päin? Ja kiitos ostin nuo lasit sieltä matkamuistona ;) Xx

   Delete
 2. Ay so jealous, I love Roma so much! It is one of the prettiest cities in Europe, oh maybe as well as Madrid. Lovely blog!

  www.giustinella.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Noista vislauksista että ite vihaan niitä kyllä yli kaiken, maailman alentavinta.... T Olga chilessä missä catcallseilta ei välty yhtenäkään päivänä, pahimmillaan lähdetään seuraamaan....mutta hyvä että joku osaa suhtautua niihin paremmin xd

  ReplyDelete
  Replies
  1. Seuraaminen on kyllä ärsyttävää ja ahdistavaa, siinä menee myös mun raja. Huudella saa kun voi esittää, ettei kuule niitä mutta seuraaminene ja henkilökohtaisen tilan rikkominen on liikaa. Tsemppiä sinne Olga! :) Xx

   Delete

Post a Comment

Follow me on instagram