ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Day in Aix


Hei taas! Viikonloppu on ollut ihan super hauska ja en ole oikeastaan konetta avannut sitten torstain. Pientä blogilomaa on siis tullut pidettyä. Ystäväni tosiaan saapuivat tänne Marseilleen torstaina alkuillasta ja olen heidän kanssa kierrellyt Marseillea sekä sen lähiseutua. Perjantaina mentiin päiväksi Aix-En-Provenceen, jossa olen viimeksi käynyt Tammikuussa. Tytöt ihastuivat tähän pikkukaupunkiin ja muutama tunti siellä sitten vierähtikin. Voitte lukea edellisen Aix-postauksen täältä!


Kaupunki oli ihanan rauhallinen ja oli mukavaa ihan vain tallustella Aixin kapeita katuja pitkin sekä toisinaan piipahtaa kaikissa niissä pikku putiikeissa, joita siellä on muuten mielin määrin. Meillä kävi myös hyvä säkä ravintolan suhteen, joka valittiin ihan vain randomina. Paikka oli nimeltään La Pizza ja se oli tupaten täynnä paikallisia. Tilattiin parit pastat ja lasangea, voi että miten hyviä annokset olivat! etenkin lasagne oli suussa sulavaa. Paikan ainut ainut miinus oli, että annokset olivat aivan jäätävän isoja ja oli harmi jättää hyvää ruokaa lautaselle. Olisimme toki saaneet ruoat mukaan dogibagiin, mutta koska söimme melkein heti saavuttuamme kaupunkiin, ruoat eivät olisi säilyneet koko päivää.


Ruokailun jälkeen napattiin kahvit PAULista ja jatkettiin päivää tyttöjen kanssa. Tykästyin tähän pikkukaupunkiin vielä enemmän kuin ensimmäisellä kerralla ja oli mukavaa kierrellä katuja vähän paremmalla ajalla. Aix sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat maisemanvaihdosta Marseillen isommista kaduista ja hälinästä. Bussilla pääsee reilu puolessa tunnissa ja niitä kulkee noin 10 minuutin välein kumpaankin suuntaan.// Hi again! Two of my best friends have been visiting me the whole weekend so I haven't had any time to write here. But I got plenty of material and here are the first ones: We went to Aix on Friday and spent the entire day there. It was nice just to stroll around without any hurry. Sometimes go inside a nice little boutique, have a cup of coffee etc. Last time I was there was during the first week and we spend only couple of hours in Aix so this was a good day to explore it a little more.


Follow me on Instagram / on Facebook 

Comments

Follow me on instagram