ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

La Mamounia Marrakech


Palataanpa vielä Marakechiin ja haluaisin kertoa teille yhdestä must-jutusta, joka siellä kannattaa nähdä: Hotel Mamounia. Hotelli on ollut etenkin bloggareiden suosiossa viime aikoina ja niitä kanavia pitkin myös meidän seurue oli tuon upean paikan bongannut. Näppäränä tyttönä Jonna lähettikin viestiä La Mamounian suuntaan, josko olisi mahdollista saada jonkunlainen opastettu kierros meidän tyttöjen kesken. Vastaus tuli yllättävän nopeasti ja kierros oli mahdollinen. Aivan mahtavaa! Sovittiin se maanantai-aamulle, jolloin pystyimme vielä hyvän sään sattuessa nautiskella auringosta uima-altaalla.Voi luoja miten upea se hotelli olikaan! Jokainen pienikin yksityiskohta oli viimeistä piirtoa myöten huolellisesti tehty. Esimerkiksi ylläolevissa kuvissa pylväiden pitsikuviointi on käsin veistetty. Ei voisi ikinä uskoa, että hotelli on melkein sata vuotta vanha. La Mamouniasta onkin pidetty erinomaista huolta ja rakennus restauroitiin vuosina 2007-2010.
Kierros kesti reilu tunnin verran ja kuljeskeltiin suut ammollaan oppaan johdolla ympäri hotellia sekä sen puutarhaa. Kuulin niin paljon eri kertomuksia ja historiantarinoita, mutta lumoutuneena arkkitehtuurista ja kameran kanssa kun heiluu, en vain millään pystynyt sisäistämään kaikkea informaatiota. Alkujaan La Mamounia oli kuitenkin lahja Marokon prinssi Moulay Mamounille hänen isältään, joka oli Marokon kuningas. Hotelli rakennettiin myöhemmin, mutta puutarha on alkuperäinen ja sieltä voit bongata esimerkiksi yli satavuotiaita oliivipuita.
Hyvillä mielin voin sanoa, että voin vetää jälleen kerran ruksin yhteen kohtaan bucket-listassani :) Hotelli oli juuri niin upea kuin kuvittelinkin ja todellakin näkemisen arvoinen, sillä se on yksi Marokon kuuluisimmista nähtävyyksistäkin.

Tänään kuitenkin käännetään katse kohti viikonloppua ja Pariisin muotiviikkoa! Hyppäämme tässä aamutuimaan Jonnan kanssa junaan ja saavumme isolle kirkolle puolen päivän aikaan. Kovinkaan kauaa emme ehdi seisoskella, sillä meidän täytyy käydä hakemassa vaatteemme ja olemme sopineet kahvittelujakin iltapäivälle. Kiirettä siis pitää ;) Postailen parhaani mukaan materiaalia tänne blogiin, mutta mikäli haluatte reaaliaikaisempaa infoa meidän viikonlopusta, seuratkaa minua Instagramissa (essiesophie). 


// Last photos from Marrakech. We had a chance to visit La Mamounia hotel, which is a five star hotel in the old town of Marrakech. Originally it was a present to Price Moulay Mamounia from his father and the area was only a garden. The hotel is built in 1923, but it doesn't look like an old hotel. No way, it was everything else! I was so amazed about all the details when we had our guided tour there. I'm so happy I can say that I've been there, it's definitely worth to visit.

But now, it's time to look forward to the weekend and Paris Fashion week! Me and Jonna are going to Paris today and spend the whole weekend there. On Sunday it's time to attend a show also and meet couple of my friends. So much fun!

I will post material here during the weekend, but by following me on Instagram (essiesophie) you will know more about my weekend ;)

See you!


Follow me on Instagram / on Facebook 

Comments

Follow me on instagram