ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Little souvenir from Rome

Olin aiemmin ajatellut ostavani tämän kevään aikana joko laukun tai aurinkolasit, ja Rooman kaduilla kävellessämme vastaan tuli paikallinen optikkoliike. Ikkunaan oli aseteltu muutamia lupaavan näköisiä aurinkolaseja, joten päätimme kurkata myös itse putiikin sisään. Olen jo hetken yrittänyt metsästää Cèlinen Marta- mallia tortoise-kuosilla, mutta turhaan. Tuo tortoise kun näyttäisi olevan mennyttä sesonkia ja tällä hetkellä valikoimasta löytyy ainoastaan sinistä tai punaista Martaa. Mustat Cèlinet minulla jo on, joten en viitsinyt myöskään toisia mustia laseja hankkia.

Sitten tuolta Roomalaisesta optikkoliikkestä bongasin aivan uutta Dolce & Gabbanaa ja kas, sieltä vitriinistä löytyi ruskeat tortoise-kuvioiset lasit. Silmäilin niitä hetken ja päätin sovittaa. Malli on näissä vähän kissamainen, mutta isompi kuin Cèlinen New Audreyssa. Lasit istuivat täydellisesti kasvoihini ja näissä laseissa on lisäksi hauska yksityiskohtakin ;)

Lasit ovat ulkopuolelta ruskeat, mutta niissä on kerrosten välissä kiva valkoinen raita ja lasien sisäpuoli on tuota ihanaa sisilialaista kuosia. Samaa printtiä voit bongata D&G:n koko mallistosta tällä hetkellä ihan espadrilloista pukuihin. Kassan kautta mukaanhan nämä ihanuudet lähtivät plus katsokaa tuota upeaa rasiaa! En voisi tyytyväisempi ostokseeni olla ja nuo lasit ovat nyt muisto tästä vaihtokeväästä sekä Roomasta. Ahkerasti olen niitä siitä lähtien käyttänyt ja nyt on kiva kun löytyy sekä mustat että ruskeat lasit, joita voi vaihdella päivän värimaailman mukaan.

Miten nuo lasit uppoavat teihin? Liian räväkkää vai sopivasti yksityiskohtia?


// I've been looking for Cèline's Marta sunglasses about few months now. I wanted them in a brown tortoise, but apparently that one is so last season. I only managed to find them in blue or red. No thanks, not my cup of tea. But when we were strolling around in Rome, we bumped into this little sunglass store and decided to go inside and have a look. And there they were: Perfect brown tortoise shaded sunglasses from Dolce& Gabbana. I tried them on and they fit perfectly. YES, I had finally found my sunglasses. They also have this cool detail: Sicilian print on the inside of the glasses. The Sicilian print has a huge role in D&G's collection right now. From shoes to suits, you can see the print everywhere in their collection.

What do you think about my little souvenir?


Follow me on Instagram / on Facebook 

Comments

  1. Hurjan kauniit lasit. Sopii sun kasvojen muotoon täydellisesti! Olen seurallut sun blogia jo jonkin aikaa, mutta nyt vasta kommentoin. Ihanalta vaikuttaa teidän elo siellä Ranskassa; ottakaahan kaikki irti keväästä siellä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos Anna ja ihanaa kun uskaltauduit kommentoimaan! Se piristää aina päivääni kuulla teidän mietteitä :) Ja kiitos, täällä nautitaan kaikesta täysin rinnoin! Xx

      Delete

Post a Comment

Follow me on instagram