ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Ob-la-di


Aloitimme lauantai-päivän kunnon aamiaiasella Ob-la-di:ssä (54 Rue de Saintonge), jossa emme ollet kumpikaan Jonnan kanssa käyneet. Viimeksi kun olin Pariisissa, jaoin tämän aamupalavinkin. Kannattaa käydä sekin kurkkaamassa, jos olette menossa Pariisiin lähiaikoina mutta tänään kurkistetaan vähän toisenlaiseen pikku kahvilaan.
Oli aika ihanaa istua hetkeksi alas ja nautiskella hyvästä ruoasta ja minä jos kukaan arvostan erinomaista aamupalaa! Ob-la-di on tilana melko pieni eli älä pelästy jos ovella on jonoa, kaikki edelleä olevat ihmiset eivät välttämättä ole tulossa istuskelemaan kahvilaan. Monet Pariisittaret kävivät tilaamassa aamiaisensa mukaan. Meillä kävi kuitenkin hyvä tuuri ja saimme saman tien pikkiriikkisen pöydän, jonka molemmin puolin istahdimme ja aloimme pälyilemään menuta. Kahvilan sisitus oli melko pelkistetty ja ihastuin samantien tuohon siniseen lattiaan sekä marmoripöytään että jakkaroihin.


Valkkasimme molemmat saman granola-luonnonjogurtti- kulhon ja päätimme jakaa nuo avokado-leivät. Ruoka oli aivan ihanaa! Tosin melko tyyristä, mutta hei, se on Pariisi. Siihen hintatasoon nähden melko normiluokkaa. Arvostan kuitenkin hyviä raaka-aineita ja ituhippiys ei ole koskaan pahasta, joten tämä pikkukahvila pomppasi Pariisi-listallani hyvinkin korkealle. Ob-la-din henkilökunta oli myöskin todella mukavaa ja he puhuivat englantia hyvin. Tosin Pariisissa ollessa tuntuu, että asiakaspalvelu vaihdetaan ehkä liian helposti englanniksi ranskan sijaan. Muutaman kerran yritimmekin jatkaa ranskaksi asioimista, vaikka tarjoilija palveli meitä englanniksi. Aika hassuahan se oli mutta hei, ei tätä kieltä muuten opi ;)


Onko kukaan muu käynyt tyyppaamassa Ob-la-ditä?

Täällä muuten odotellaan ihan intopiukeina kahta ystävääni tänne Marseilleen! Heidän pitäisi saapua iltasella ja ajattelin heti huomenna viedä heidät Aix-En-Provenceen sekä illemmalla esitellä tietenkin kaikille meidän kreiseille vaihtarikavereille. Hauska viikonloppu on varmasti tulossa!


// Last Saturday we stared the day in Ob-la-di (54 Rue de Saintongeand it was so nice to eat a good breakfast! I just love good quality food. The place was quite small but don't be afraid, not everybody wants to have a seat. You can also order take away ;) Luckily we got us a tiny table and it was so nice to sit down and have a slow morning!


Comments

Follow me on instagram