ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Palais Longchamp


Haloo haloo, miten siellä menee? Täällä ollaan sunnuntaista lähtien oltu kaikki kuumeessa ja flunssassa. Siis aivan käsittämätöntä, justhan me oltiin tammi-helmikuussa kaikki kipeenä ja yhtäkkii yhdessä yössä saatiin taas kerran ja vielä samaan aikaan tää tauti. Noh, paremman puolella jo ollaan ja huomenna pitäisi kouluunkin taas mennä. Johan tässä ollaan "lomailtukin" jo parisen viikkoa eli kai se tekee ihan hyvää käydä siellä luennolla vähän veristelemässä, että minkäs takia sitä täällä edes ollaan.

Eilinen ja tämä päivä on kuitenkin mennyt sängyn pohjalla maatessa sekä leffoja katsellessa. Tehtiin Hannan kanssa meille myös kotitekoiset terveysjuomat, joiden avulla toivottavasti viimeistään päästään eroon tästä olosta. Lämpimään veteen raastettua inkivääriä, valkosipulia sekä puristettua sitruunaa. Nami nami, onneksi ei ole tarvinnut pahemmin ketään pussailla tässä lähiaikoina ;) Yllättävän hyvää se juoma kuitenkin oli ja voisin jopa sanoa, että olo alkaa olla paranemaan päin. En sitten tiedä johtuuko se tuosta juomasta vai kaikista niistä muista kymmenestä eri pilleristä ja rohdosta, joita ollaan tässä vedetty.


Ennen kuumeiluani ehdin piipahtaa ystävieni kanssa sunnuntaina eräässä Marseillen kuuluisimmassa turistikohteessa, joka on myös henkilökohtainen suosikkini: Palais Longchamp. Olenkin jo teille siitä vähähn aiemmin höpötellyt (täällä) ja kun tyttöjen kanssa siellä käytiin, ihastuin siihen vielä enemmän. Tykkään ihan hirmuisesti tuosta pylväskäytävästä! Voi että miten kaunis se onkaan ja koko palatsi puistoineen oli niin kaunis sekä näyttävä että kuljin siellä suu ammollaan. Tuolloin muistui taas mieleen, miten siistissä mestassa sitä asuukaan tällä hetkellä. Täällä on vaikka mitä huikeita nähtävyyksiä! Niin helposti sitä toisinaan kuvittelee, että on jo nähnyt kaiken, mutta ehei. Se kaikki vasta alkaa!


Tämmöisiä ajatuksia sekä kuulumisia tänään. Nyt palaan takaisin leffa-maratonin äärelle ja valmistan toisen mukillisen meidän ihanaa valkosipuli-juomaa. Fingers crossed että huomenna olisin jo terve ja viimeistään viikonloppuun mennessä. Lauantaina lähdetään tyttöjen kanssa Roomaan jee! Siellä en ole koskaan aikaisemmin ollutkaan, mutta en malta odottaa, että pääsen tallustelemaan ja pällistelemään Rooman katuja. Mikäli teillä on hyviä vinkkejä Rooman suhteen, lukisin niitä mielelläni, jotta saadaan tehtyä meidän reissusta ikimuistoinen :)

// My favorite place to see in Marseille: Palais Longchamp. I adore it, especially this hallway with all those white pillars! We took these photos on Sunday when I was there with my friends, before I got a fever. Yep, I've been laying on the bed since and watched so many movies and series I've lost my count. But, I'm almost alive now and I hope I'll be feeling even better tomorrow. Or on Weekend, because that's when we girls head to Rome! So if you guys have any tips about Rome, I'll be lovely to read them, because I've never been there. So, which places to go, what to eat and where? Follow me on Instagram / on Facebook 

Comments

Follow me on instagram