ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Brunch & beach kinda day

Tänne on tullut kesä! Eilen oli mitä mahtavin sunnuntai, joka sisälsi juuri sitä itseään: Hyvää ruokaa ja lököttelyä auringossa. This is what I've signed up for. Ja arvatkaa mitä? Kelit sen kun paranee päivä päivältä. Eilen hätyyteltiin paria kymmentä ja auringossa oli niin lämmin, ihan oikeasti. Päivä alkoi brunssilla Urban Kitchenissä, jossa olimme aiemmin jo käyneet. Tällä kertaa istuimme ulkona terassilla ja oih, se oli ihanaa!

Niin, ja pitäähän tyttöjen syödä! Vähän ehkä naureskeltiin tälle ruokamäärälle mitä pöytään lahdattiin. Eikä tullut edes ähky, haha. Brunssi on tosiaan buffet- tyyppinen ja maksaa 22 euroa, hintaan kuuluu all you can eat ja mukillinen tuoremehua. Ruokaa on aivan laidasta laitaan kylmistä lämpimiin, jälkiruokapöydästä saa niin croissantteja, pannukakkuja kuin tuoreita hedelmiäkin. Leivoksia unohtamatta. Tästä ei voi päivän aloitus parantua :)

Brunssista selviydyttämme suuntasimme rannalle paistattelemaan auringossa. Hihiteltiin kuin pikkulapset karkkihyllyn edessä, niin innoissamme kaikki oltiin että päästiin jo huhtikuussa biitsille. Useampi tunti siellä vierähti ja kotona oltiin vasta alkuillasta. Reippaana tyttönä painelin siitä vielä salillekin. Illalla oli aika voittajafiilis ja olo oli mitä parhain. Ihan super sunnuntai!


// Yesterday was superb! It started with a brunch and we ate it outside (omg!), the food was so good. Urban Kitchen is the place if you are looking for a good brunch on Sunday.

After the brunch we girls headed to the beach and enjoyed the sunshine. I can't believe the beach season started this early, haha. I was super happy and because of that, hit the gym also a bit later. What a day ;)


Follow me on Instagram / on Facebook 

Comments

  1. Ai että, on teillä hyvät olot siellä! ;) ja Ps. Vitsi miten upeita asukuvia ollut täällä blogissasi viime aikoina.. Mielettömiä kuvailuspotteja näyttää löytyvän Marseillesta! Terveisin Turussa kuvaaminen ei enää nappaa :"D ihania vikoja kuukausia sinne!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos täällä on ihanaa ja tuntuu, että nythän ne olot vasta paranevatkin! Teilläkin taisi olla aivan miletön reissu Jenkkilässä, ainakin snappien perusteella? :) Ja hei joo super siistejä kuvausmestoja on kyllä riittämiin haha. Ootko koko kesän Turussa vai myös Helsingin päässä, pitää ehdottomasti treffata!

      Delete

Post a Comment

Follow me on instagram