ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Dinner outfit

Tässä yksi asu Nizzan kaduilta! Käytiin ensimmäisen iltana dinnerillä ja kelistä hullaantuneena päätin lähteä liikkeelle mekossa. Off-shoulder mekko on vuoden vanha hankinta Mangolta ja yksi suosikkimekoistani. Ilmava helma ja isot hihat sopivat hyvin vaikka olisi vähän viileämpi kesäilta. 
Simppelit asusteet ja hiukset ponnarille! Rantapäivän jälkeen ei sitä useinkaan jaksa kovin paljoa laittautua, ainoastaan vähän freesautua. Toki otin myös takin olkapäille, nimittäin tuona päivänä tuuli melkoisesti ja illalla kävi toisinaan melko vilakka tuuli.


WEARING
Mango dress
Tory Burch ballerinas
Mulberry purse

Photos by Jonna

Mitäs pidätte dinneri outfitistani? Nyt on muuten myös Marseillessa ihan mekkokelit. Alkuviikolle on lupailtu yli 20 astetta ja pakkohan silloin on viimeistään vetäistä mekot kaapista ja nauttia hyvistä keleistä! 

Mukavaa uuden viikon alkua :)


// My dinner outfit from Nice! I love off shoulder dresses and the color  of this. What do you think?


Follow me on Instagram / on Facebook 

Comments

 1. Tuo mekko on ihana! :) Mä oon muuten pari vuotta sitten ottanut asukuvia lähes samassa kohtaa (http://nann-e.blogspot.fi/2014/06/cote-dazur-outfit-in-nice.html) :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Hei niinpä näyttikin olevan kun kävin kurkkaamassa! Ihana asu oli myös sulla silloin :)

   Delete
 2. Ihana mekko ja tykkään tosi paljon näistä kuvista muutenkin :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Follow me on instagram