ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Flights booked to...


Maanantaina oltiin ehkä vähän extemporé- päällä, buukattiin nimittäin Annan kanssa lennot ja majoitus Sisiliaan! Reissuun on tarkoitus lähteä reilu kuukauden päästä, kun koulu on ohi ja oikeastaan kaikki muut meidän porukasta ovat lähteneet kotiin päin. Valittiin paikaksi Palermo, joka on saaren pohjoisosassa. Asunnostamme on ainoastaan 10 minuutin matka Palermon parhaalle hiekkarannalle, Mondello-beachille! Valkoiset hiekkarannat ja sininen vesi, täältä tullaan!

Täytyy kuitenkin myöntää, että vaikka iloitsen tästä reissusta ihan hirveästi, ahdistaa mua kuitenkin samalla se että vaihto alkaa olla tuolloin taputeltu. Mä en halua täältä pois. En vielä. Vastahan me tänne saavuttiin. Nyt vasta alkaa pikkuhiljaa oikeasti pääkoppa olemaan sillä kantilla, että hei mähän asun täällä ja tämä on mun kotikaupunki. Marseille alkaa myöskin heräilemään "talviunestaan" lämpötilan havitellessa jo paria kymmentä. Iltaisin on jo ihan kesäilta-fiilis ja terassit sekä torit ovat täynnä ihmisiä. Miksi mä täältä lähtisin pois kun mulla ei ole yhtään mitään siellä Suomessa? Täällä on ihmisen hyvä olla ;) Ja Suomen kesäkin alkaa vasta Ruissi-viikonlopun perjantaina, eli miksi kökkisin siellä kuukauden kymmenessä asteessa ja vesisateessa? Tuntuu myöskin, että vielä on niin paljon nähtävää ja tehtävää että tämähän jää ihan kesken tämä reissu jos täältä liian aikasin ampaisee pois.

Sisiliassa olisi tarkoitus olla 11 päivää, jonka jälkeen tulisimme takaisin Marseilleen ja minulla on muutama päivä aikaa päättää lähdenkö 31.5. takaisin Suomeen, vai joustaako lompakko sen verran että voin ampaista vielä hetkeksi jonnekin aurinkoon. Kovasti yritän laskeskella, että voisin olla vielä edes viikon pidempään.

Jotta tämä postaus ei menisi nyt ihan masisteluksi kuitenkaan, iloitsen myös siitä että ylihuomenna on  aika ottaa suunta kohti Nizzaa. Yritän olla ajattelematta lähtöä ja nauttia täysillä jokaisesta päivästä. Ostettiin koko konkkaronkka bussiliput ja varattiin hotelli sieltä. Jännittävää, Nizzassakaan en ole koskaan käynyt ja pari meidän kaveria on hengaillut siellä koko viikon. Kuulemma ihan biitsikelit sielläkin ja aurinkoa riittää!

Ja taas kyselen teiltäkin vinkkejä Nizzan suuntaan! Missä on parhaat ravintolat, joista tietävät vain harvat ja missä kannattaa ehdottomasti käydä?

Kuullaan taas!


// Me & Anna booked flights and an apartent to Palermo, Sicily. That happened on Monday and (again) I'm super excited about that trip. Italy stole my heart and I can't believe I have a chance to spend 11 days in Sicily. We booked an apartment just 10 minutes walk away from the best beach of Palermo: Mondello beach. White sand, crystal clear blue water and sun. What else? A bit over a month and we are there!

Tomorrow we are heading towards Nice and I'm going to spend the next 3 days there. I have never been to Nice, so if you have any good tips, feel free to share them :)

Later!Follow me on Instagram / on Facebook 

(Pictures from Pinterest)

Comments

Follow me on instagram