ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Fresh white

Valkoisista housuista tuli minulle aikoinaan ainoastaan pissis-vibat ja kylmät väreet. Nyt parin vuoden harjoittelun jälkeen yhdistän valkoista mieluusti raitojen, tennareiden ja/tai espadrillojen kanssa. Tämä asu kuuluu ehdottomasti kevääseen ja kesään! Valkoinen korostaa kivasti etenkin päivettynyttä ihoa ja antaa freesin vaikutelman.


Neule on Massimo Duttilta ja se on ollut viime päivien suosikkini. Materiaali on ihanan pehmeää ja tykkään etenkin noista vähän isommista hihoista. Alaosaksi voi yhdistää niin valkoista, sinistä ja mustaa housua sekä hamettakin. Tosin kun heiluu ulkona tuossa lähes kokovalkoisessa asussa, tuntuu että vaikka kuinka varovainen olisi, onnistun AINA sotkemaan vaatteeni. Useimmiten paidastani voi bongata päivän ruokalistan ja tälläkin hetkellä neule odottaa pyykkikorissa pesua. Tiputin paidalle pääsiäisenä sekä tomaattia että kinder-suklaata, joka oli likimain sen viikonlopun menu ;)


WEARING
Massimo Dutti knit
Vila pants (similar here*)
Converse sneakers (here*)
Mango leather jacket (similar here*)
Cèline sunglasses

Photos by Jonna

Kurkatkaapa muuten täältä vajaa vuosi sitten postaamani samantyyppinen asu, mutta silloin puin valkoisten housujen kanssa vähän klassisempaa tikkitakkia. Edgympää lookkia haettaessa nahkatakki tai mokkatakki passaavat hyvin :)

Ja kaikkein paras kevään merkki tietenkin on? Uudet valkoiset tennarit! Conssit vaan ovat ihan parhaat. Tosin ne jalassa en voi töitä tehdä, polvet ja selkä sanovat silloin auts, mutta näin vapaa-ajalla suosin consseja. Kovasti käytän myös Nikejäni ja sellaisina päivinä kun suosin mukavuutta ylitse kaiken. Nämä ovat kuitenkin niin klassiset ja jälleen kerran, käyvät kaiken kanssa.

Ja hei, sehän on Huhtikuun ensimmäinen! Oletteko joutuneet Aprillipilan kohteeksi tänään tai itse jekuttaneet ketään? Toistaiseksi olen itse säästynyt jekutukselta ja yritän kovasti muistaa, etten vain mene ihan jokaiseen halpaan :D

Mukavaa perjantaita ihanuudet<3


// I haven't always liked about white jeans or pants. They used to remind me about my teenage era, when everybody was wearing white pants with brown boots. Yack! But now, after few years of training, I actually like to combine these pure white pants with fresh knit and sneakers. White is such a good color, although a bit difficult. I always find my today's menu on the white shirt I'm wearing, haha.

Those pants are also so nice together with a guilted jacket and/or pair of espadrilles. Click here to see another look I've posted with these white pants. What do you think, which one is better?


* ad links/mainoslinkkejä


Follow me on Instagram / on Facebook 

Comments

 1. Beautiful Captures=)
  kiss!
  http://blamod.com

  ReplyDelete
 2. Valkoiset housut toivat mullekin vielä jokin aika sitten mieleen mainitsemasi "pissis-vibat". Liekö syynä ylä-aste ja se ettei kyseinen aikakausi ollut muutenkaan sitä pukeutumisen kulta-aikaa haha....glad that's over. Näytät upealta ja rakastanrakastan sun Cèlinejä xxx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aivan! Haha muistan edelleen, miten niitä valkoisia housuja käytettiin esim ruskeiden pitkien saappaiden ja mustan paidan kanssa. Onneksi ne ajat ovat ohi ja nyt voi ihan hyvillä mielin vetästä valkoiset pökät jalkaan. Voi kiitos kauheasti! :) Xx

   Delete

Post a Comment

Follow me on instagram