ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Green satin bomber

Bomber-takkeja on tällä hetkellä saatavilla melkeinpä jokaisen ketjun mallistosta ja hurahdin itsekin tähän malliin. Aluksi havittelin Mangon vaaleanpunaista vähän muhkeampaa bomberia, mutta se myytiin loppuun aivan nenäni edestä. Onneksi Mangolla oli valikoimassan myös tämä vihreä versio ja sovituksen jälkeen en sen enempää jahkaillut. Tässä on hyvä kesätakki!


Takki on melko ilmavaa ja kevyttä kangasta, joten se sopii aivan mainiosti kesäiltojen lämmikkeeksi tai rennosti yhdistettynä vaalean yläosan ja farkkujen kanssa. Tämä asu on ollut ehkä käytetyin yhdistelmä viime viikkojen aikana, kun enää ei ole tarvinnut paksuja takkeja käyttää. Tykkään tuosta takin väristä, joka ei ole ehkä ihan perinteinen armyn vihreä vaan se taittaa hieman kultaan. Voisin kuvitella yhdistäväni bomberin myös vaalean mekon kanssa.WEARING
Mango bomber jacket (similar here, here, here*)
Zara top and jeans
Converse sneakers (here*)
Ray-ban sunglasses (here*)

Photos by Jonna

Ja mitäs pidätte vähän erilaisista kuvista? Kikkailtiin ja testailtiin Jonnan kanssa vastavalossa kuvaamista ja näistä tuli ehkä kaikkien aikojen lemppariruutuja. Siihen päälle vielä Marseillen tuuli tuomaan kivaa bed head-pehkoa näihin, vaikka melko vaikeaa se toisinaan oli yrittää pitää homma paketissa ilman että näyttää kuvissa Chewbaccalta. Kikatteluksikin se välillä meni, mutta musta on kiva valita tänne semmosia kuvia, joissa on vähän liikettä tai muuta erilaista sen sijaan, että tönöttäisin joka kuvassa. Eikös? :)

Mukavaa tiistaita, pus!


// Tried something different this time with the light and these pictures turned out to be my favorites of all time! What do you think? I've been using a lot of this outfit lately, mainly because it's so comfortable and easy. Bomber jackets are a huge hit this year and you can find them in almost every collection. First I thought that I want a light pink bomber, but it got sold out before I managed to get it. Then this green one came across and after the fitting I had to get it! Perfect bomber for the Summer :)

Have a great Tuesday folks!


Follow me on Instagram / on Facebook 

(*ad links)

Comments

  1. Kuvat ovat kyllä indeed todella ihania, tunnelma välittyy tännekin asti! xx

    ReplyDelete

Post a Comment

Follow me on instagram