ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

My beauty favorites pt. 1

Kauneusjuttuja ei ole pitkään aikaan ollut ja nyt ajattelin (vihdoin) teille esitellä ison kasan hyväksi havaittuja tuotteita. Joudun jakamaan tämän aiheen kolmeen eri postaukseen, niin paljon tuotteita ja asiaa olisi tulossa aina meikeistä, ihonhoitoon ja hiuksiin. Aloitetaanpa meikkipohjasta! Ylläolevia tuotteita käytän siis päivittäin, osan näistä voi ostaa Suomesta ja osan olen löytänyt täältä Marseillen suunnalta. Viime aikoina onneksi Suomeenkin on rantautunut monia uusia merkkejä ja aina ei tarvitse rapakon toiselle puolelle lähteä kosmetiikkaa hamstraamaan :)

SMASHBOX CONTOURING KIT
Kuvassa alhaalla oikealla löytyy hyvä paletti korostamiseen sekä varjostamiseen ja paletissa on myöskin aurinkopuuteri samassa. Pigmenttiä löytyy hyvin, ainoastaan korostamiseen tarkoitettu paletti voisi olla hieman rikkaampi. Se onkin minulla kulunut eniten, sillä tuntuu, että sitä täytyy sutia melkoisesti jotta saan haluaman lopputuloksen. Sienellä levitettäessä pigmenttiä tarttuu kuitenkin paremmin mukaan kuin pelkällä pensselillä. Monesti olenkin tehnyt niin, että levitän Joe Blascon voidemaista korostusväriä meikkipohjan päälle ja viimeistellyt sitten tuolla Smashboxin vaalealla sävyllä. Hintaa contouring kitillä on  noin 45 €.


LUMENE NUDE PERFECTION FLUID FOUNDATON
Tästä meikkivoiteesta olen hehkuttanut aiemminkin ja täytyy vain todeta, että Lumenella on parhaat meikkivoiteet. Käytän ainoastaan niitä vuoden ympäri, vaihdelleen toki meikkivoidetta vuodenajan mukaan. Nyt kun kasvot ovat saaneet vähän väriä ja lämpötilat nousseet parin kymmenen tienoille, en tarvitse yhtä peittävää meikkivoidetta kuin talvisaikaan. Kyseinen meikkivoide on todella kevyt j akoostumus on melko juoksevaa, eli vain yksi painallus pullosta riittää ja meikkivoide kannattaa levittää sudilla. Ohut kerros tasoittaa ihon pikku virheitä ja kevyt koostumus sopii täydellisesti kesäiholle.

Kokeilin alkuvuodesta Make up Foreverin meikkivoidetta, mutta en loppujen lopuksi pitänyt siitä yhtä paljon, sillä voiteen koostumuksessa oli jotain mistä en pitänyt ja sävykään ei ihan istunut kasvoille vaikka valkkasin sen yhdessä Sephoran meikkaajan kanssa. Jouduin siis pyytämään äitiäni tuomaan minulle SUOMESTA asti Lumenea, sillä sitähän ei täällä myydä hah. Meikkivoideputeli maksaa noin 20 €.

NARS HIGHLIGHTING POWDER
Ostin tämän tuotteen muutama viikko sitten ja olen aivan rakastunut. Erittäin hyvä vastus Benefitin Watts Up!- kuultotuotteelle, jota ovat hehkuttaneet muun muassa Alexa ja Jonnakin. Narsin kuultopuuterissa on hyvin paljon pigmenttiä ja sitä tarttuu hyvin sutiin, jolla on helppo saada poskipäille sekä kulmaluulle sitä ihanaa kesäistä hehkua! NARSia ei vielä Suomesta saa oikein mistään, mutta Lumenelta löytyy vastaava Ihon sävyn heleyttäjä, joka on siis voidemainen versio tästä. Voit siis levittää sitä hieman joko meikkivoiteen sekaan tai tuputella sormin haluamaasi kohtaan. NARSin highlighterin hinta pyörii 30 euron tienoilla ja vastaavaa Lumenea saa Sokokselta hintaan 12,90€.

BARE MINERALS MINERAL VEIL
Meikkipohjan viimeistelyyn käytän Bare Mineralsin kiinnityspuuteria, jota sutin kevyesti suurella siveltimellä. Mineral veil viimeistelee meikkivoiteen ja korostukset sekä varjostukset tasoittaen vielä ihoa. Se tekee ihosta myös mattapintaisen ja pitää omani sellaisena koko päivän. Tämä tuote sopii erityisesti sellaisille, joiden iho tuuppaa kiiltäämään päivän mittaan. Itselläni se on ainakin auttanut yhtenä tekijänä oikeanlaisen kasvo- ja meikkivoiteen lisäksi. Mineral Veiliä myydään esimerkiksi Kickisissä ja puteli maksaa Suomen päässä 45-50 €. Tämä on aika hassu juttu, nimittäin meidän "lähi Sephorassa" Bare Mineralsia saa alle 30 €:lla. Miten voikaan hinnoissa olla niin iso ero :D

Löytyykö teiltä samoja suosikkeja tai muita vastaavia tuotteita?// My current beauty favorites atm. This is the first part is mostly products I use for creating a good base. Everything else except Lumene's foundation can be bought from Sephora :)Follow me on Instagram / on Facebook 

Comments

 1. En ookkaan käyttänyt mitään noista! Countour kit kuulostaa ihanalta. :-) Mä käytän highlighterinä theBalmin Mary Lou Manizeria ja oon kyllä tykännyt.

  aboutmylife-peppi.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on tosi kätevä ja sävyt sopivan pigmenttisiä. Jos vaan on mahis joskus testailla, suosittelen :)

   Delete
 2. Bare Minerals Mineral Veil on yksi munkin lemppareista! Täytyy varmaan ottaa testiin myös tuo Narsin Highlightin Powder, se vaikuttaa ihanalta!! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on paras! Ajattelin testata myös BMn puuterimaista meikkivoidetta näin kesän kynnyksellä. Ja oih, kannattaa testata Narsia <3

   Delete

Post a Comment

Follow me on instagram