ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Nice, you were pretty nice

Nizza, olit aika nice. Miniloma Nizzassa oli juuri sitä, mitä tarvittiin: Aurinkoa ja rannalla löhöilyä. Iltaisin käytiin rafloissa syömässä ja perjantaina vähän tanssahtelemassa Benny Benassinkin tahtiin. Ei olla kertaakaan täällä Marseillessa oltu kunnon yökerhossa, joten oli kiva päästä kreisibailaamaan oikein olan takaa. Meikäläisellä kun on tunnetusti aika herkkä tanssijalka, eikä se pettänyt tälläkään kertaa. Tanssittua tuli melkein koko ilta!

Nizza kaupunkina lumosi meidät kaikki. Kaupunki oli siisti ja kävellen pääsi oikeastaan kaikkialle. Löydettiin aivan ihana bagel-ravintola biitsin läheltä, josta käytiin lauantaina nappaamassa vielä smoothietkin. Oli piristävää saada oikein iso, raikas smoothie! Koto-Suomessa kun väsäilen niitä melkein joka päivä, mutta meillä ei täällä blenderiä talossa ole joten ne ovat jääneet vähemmälle.

Nähtävyyksiä ei oikeastaan sen kummemmin ehditty näkemään, mutta saattaapi olla että suuntaan Nizzaan hyvinkin pian uudestaan ja toivottavasti silloin ehtii käydä muutamia must-juttujakin läpi. Äitini on nimittäin tulossa Marseilleen ensi viikolla ja vähän olemme suunitelleet reissua joko Cannesiin tai Nizzaan. Saas nähdä kumpaan päädytään! Tänään olen puolestaan aloittanut päivän melko aikaisin ja ehtinyt vähän järkkäillä täällä kotona sekä käydä salillakin. Nyt on tosi hyvä flow päällä salin suhteen ja tykkään käydä siellä, vaikka ei se ihan yhtä hehkeä sali ole kuin Suomessa. Usein olemme myös ainoat naispuoliset siellä, jotka sitä rautaa kesyttävät, eli miesten keskellä sitä usein treenataan, mikä vaati aluksi hieman totuttelua ;) Ajattelin kirjoitella ihan oman postauksen vielä treenaamisestani ja motivaation löytämisestä myöhemmin.
Nyt kuitenkin kouluhommien kimppuun, minulla olisi vielä muutama sivu kirjoitettavana tälle päivälle. Ensi viikolla meillä on koulua taas ruhtinaaliset kolme päivää, joten niihin täytyy vähän etukäteen valmistautua.

Heippis ja mukavaa sunnuntaita!


// Nice was SO nice! And just what we needed: Sun and laying on a beach. Now I feel so relaxed and woke up a bit earlier today so I can get as much things done as possible. But Nice, I would really go back there in more time. The city was so clean and you could walk everywhere. We found a nice bagel restaurant near the beach and they also had fresh smoothies there. Of course I had to have one, I love smoothies!

More about Nice later, now I need to start doing my essays. We have three days of school next week and I've planned to get everything done by today. Gotta hurry up!Follow me on Instagram / on Facebook 

Comments

  1. Ei hitsi, tää postaus ei yhtään auttanut mun kärsimättömyyteeni kun vuoden päästä pitäisi olla vaihto-opiskelemassa nizzassa :-D !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha voi eikä! :D Ja lisää matskua Nizzasta on tulossa. Koita kestää ja onnittelut vaihtopaikasta, kaupunki oli aivan ihana! Xx

      Delete

Post a Comment

Follow me on instagram