ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

1st of May

Oikein iloista vappua täältä Marseillesta! Ollaan oltu tyttöjen kanssa ihan keskenämme koko viikonloppu porukan poikien reivatessa Montpellierissä. Aloiteltiin vappua eilen dinnerin merkeissä, jonka jälkeen istuskelimme vielä drinksuilla hetken aikaa eräässä toisessa paikassa. Vapun kunniaksi vedettiin melkeinpä ykköset päälle ja korkkarit jalkaan. Vähän eri fiilis kuin mitä normaalisti olisi opiskelija-vappua vietettäessä. Tosin itse kuulun siihen kastiin, joka tekee töitä kaikki juhlapyhät ja aika monta vuotta olenkin ollut juuri vappupäivän töissä. Mutta kivaa se on viettää vappua välillä näinkin rennosti, vaikka ehkä pieni kateus iski: Niin kivaa olisi ollut tänään istuskella Ullanlinnassa auringossa iloisten ihmisten ympäröimänä ylioppilaslakki päässä.


Eilen päivällä sain kuitenkin mieleeni, että teen meille vapun myös tänne. Olimme suunnitelleet brunssia jo etukäteen, mutta reissun "virallisena tapahtumanjärjestänä" päätin hankkia meille myös asiaan kuuluvia koristeita. Niin hyvin kuin niitä vain oli saatavilla. Mars ostoskeskukseen ja onneksemme siellä oli parikin tilpehöörikauppaa, joista löysin ilmapalloja, pillejä sekä viirin meille. Serpentiinejä olisin kovasti vielä kaivannut mutta munkkeja me kuitenkin löydettiin!


Ja näin, aamulla suuntasimme kauppaan ja boulangerieen ostamaan vielä mimosa-aineksia sekä kaikennäköistä herkkua aina tuoreista hedelmistä patonkeihin. Valmistelimme vappu-brunssin ja sen jälkeen istuimme alas pöydän ääreen sekä skoolasimme suosikkikappaleiden soidessa taustalla. Täytyy sanoa, että tämän lähemmäs vappua emme näillä eväillä pääse, mutta olen tulokseen aika tyytyväinen ;) Hyvää seuraa ja herkullista ruokaa! 

Toivottavasti teidän vappukarkeloinnit ovat sujuneet yhtä hyvin.

Palataan taas!


// Happy first of May! This day is huge in Finland and we wanted to celebrate it in Marseille as well. Labor day brunch included this morning: Mimosa's and lots of food from fresh baguette to fruits and sweets.

Have a nice Sunday!


Follow me on Instagram / on Facebook 

Comments

 1. Ihanalta näyttää teidän brunssi! Mullakin on ollut kiva vappu, vaikken sitä varsinaisesti edes juhlinut :D Mutta hostlapsensynttäreilläkin päästiin herkuttelemaan, joten väliäkö sillä herkuttelun syyllä ;)
  ♥: Linda

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos ja kiva kuulla! Juurikin näin haha ;) Oikein ihanaa toukokuun alkua sulle Xx

   Delete

Post a Comment

Follow me on instagram