ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Ciao Sicily!

Heipä hei! Pikaiset kuulumiset Mondellosta :) Täällä ollaan ja eilen vietettiin ensimmäinen päivä biitsillä. Siis katsokaa tota vettä! Se on oikeasti ihan kirkasta ja turkoosia, eikä edes kylmää. Päivä meni todella nopeasti ohi ja tutustuttiin pariin paikalliseenkin siinä samalla saaden vinkkejä esimerkiksi hyvistä ravintolapaikoista Palermossa. Tutustuttiin myös ihan konkreettisesti lähinaapurustoomme kun lähdimme rannan jälkeen etsimään lähimpää supermarkettia, mutta eksyttiin hiukan ja lopulta koukkasimme parin kilometrin matkan. Toisinaan tuli vahvasti semmoinen olo, että ollaan Marokossa eikä Italiassa. Kaikki tiet ja talot sekä luonto on täällä joissain kohdissa hyvin samanlaista ja naureskeltiin, että ollaankohan me nyt oikeassa maassa. Kaikki päättyi kuitenkin hyvin ja perille päästiin. Illalla istuskeltiin vielä asuntomme terassilla juoden lasilliset proseccoa ja katsoimme Netflixistä Marseille-sarjaa, joka on muuten todella koukuttava! Ja kova ikävähän siinä iski noihin maisemiin, mutta onneksi on vielä monta jaksoa jäljellä ja pääsen vielä päiväksi fiilistelemään itse kaupunkiakin.

Ensivaikutelmani Sisiliasta on siis positiivinen ja täällä saamme juuri sitä mitä tulimme hakemaankin: Lämpöä, aurinkoa ja suussasulavaa gelatoa :)


// Greetings from Sicily! Look at this turquoise water, OMG. It's been such a great time by this far and I can't wait to spend more days in there. We also got to know couple of local people, who told us some good places in the city e.g. good restaurants and places to go. Gelato is delicious (and cheap!), people are happy and sun is shining :)

See ya!
Follow me on Instagram/ on Facebook to keep up with the latest posts and behind the scenes material!

Comments

 1. Ihanalta näyttää <3 Italiaan on päästävä jonain päivänä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ruoka on halpaa ja ihmiset mukavia, kannattaa ehdottomasti suunnata Italiaan :) Xx

   Delete
 2. Apua, siis en kestä tuota vettä! Niin kaunista, että pisti heti silmään (: Ihania lomailuja sinne x
  Hanna

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihastellaan sitä joka päivä täällä, aivan mieletöntä! Kiitos paljon Hanna :) Xx

   Delete

Post a Comment

Follow me on instagram