ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Lunch or brunch?

Hola! Barcelonassa ollaan ja henki pihisee erittäin hyvin jos se on ruoista kiinni ;) Vuokrasimme asunnon Airbnb:n kautta ja asumme mitä ihastuttavimman pariskunnan luona, jotka ovat itseasiassa turistioppaita. Alue, missä kämppä sijaitsee on pullollaan persoonallisia ravintoloita ja muutama kahvilakin löytyy. La Ramblalle sekä rantaan kävelee noin 20 minuuttia, eli olemme sopivasti vähän sivussa kaikesta turistihälinästä ja olemme saaneet kokea vähän aidompaa meininkiä täällä. Kaikista paras juttu tässä reissussa kuitenkin on, että meillä on käytössä oma yksityinen kattoterassi aurinkotuolineen, altaineen ja grilleineen. Aamut olemme aloittaneet aamiaisella terassilla ja siitä sirtyneet aurinkotuoleihin paistattelemaan. Iltapäivät ja illat olemme puolestaan kierrelleet ympäriinsä ja eilenkin tuli käveltyä reilu 13 kilometria, huhhuh!

Sitten itse asiaan ja jatketaan ruokateemalla. Yksi Barcelonan must-paikoista on Brunch & Cake (Carrer d'Enric Granandos, 19), josta olen saanut ihan hurjasti suosituksia. Heidän ruokansa ja sen laatu on suussasulavaa, tarjolla on niin aamiaista kuin lounastakin. Aloitimme lounaalla, mutta todettiin Annan kanssa että meidän täytyy tulla testaamaan myös aamiainen. Valitsimme kaksi erilaista lounasta, joista maistelimme ja siis voi vitsit mikä makuelämys. Pidin myös siitä, että salaatti oli sopivan iso sekä ruokaisa ja leivän kanssa siitä sai oikein hyvän lounaan aikaiseksi.

Aamiaisella haluaisin vielä kokeilla heidän acai-marja smoothiekulhoa (joka siis tehdään puolikkaan ananaksen sisälle) sekä bageleita. Ja noita pannareita, mitä viereinen pöytä oli itselleen tilannut. Vähän ehkä iski annoskateus, vaikka meidänkin lautaset oli vähintään yhtä hyvät. Enivei, jos ja kun käymme aamiaisella tuolla, lupaan raportoida teille myös siitäkin :)

Paikka on muuten ihan super suosittu (wonder why), eli varautukaa siihen että joudutte raapustamaan nimet jonotuslistalle ja palamaan astialle noin 30 minuutin kuluttua.


Ensi kertaan!


// Hola from Barcelona! We have been here for 3 days now and this city is a food heaven. The district where we are staying is full of cozy restaurants and cafés and because the apartment where we live in is hosted by two tourist guides, we have the best tips for this city. Amazing!

Yesterday we had a lunch at this super popular (but sooooo good) place, called Brunch & Cake (Carrer d'Enric Granandos, 19). I have had several suggestions about the place and their plates. We had a lovely lunch but then decided that we must have a breakfast there too. I've seen pictures about the Acai bowl inside of a pineapple. Need to try it before we leave! And I will report about the brekkie as well ;)

Laterrr!Follow me on Instagram/ on Facebook to keep up with the latest posts and behind the scenes material!

Comments

Follow me on instagram