ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Stop and look around


Kiivettiin eilen Hannan kanssa vielä viimeisen kerran Marseillen korkeimmalle kohdalle, Dotre Dame de la Garde-kirkolle ja pysähdyttiin hetkeksi fiilistelemään meidän kuluneita kuukausia. Saatiin siinä samalla myös oima annos Marseillen napakkaa tuulta ja aika varmasti todettiin että ehkä kovin tuuli koskaan. Hyvä kun pystyssä pysyttiin toisinaan, mutta nuo maisemat oli kyllä sen arvoista! Istahdettiin hetkeksi alas ja katseltiin kaupunkia alapuolellamme sekä muisteltiin mitä kaikkea sitä olikaan tullut koettua, missä paikoissa ollaan käyty ja muita ikimuistoisia juttuja.

Täällä asuessa on ollut hyvin paljon hyviä puolia, joista kaikista eniten olen pitänyt siitä miten paljon olen voinut keskittyä itseeni sekä omaan hyvinvointiini. Löydettyämme hyvän salin ja alkuvuoden sairastelusta selvittyä olen panostanut liikuntaan ehkä enemmän kuin pariin viime vuoteen keskeytettyäni ratsastuksen opiskelujen vuoksi. Kaikista parasta on todeta itselleni, että treenaamisella on saavutettu tuloksia ja salille on helppo mennä. Ihan sama mikä kellonaika ja menenkö yksin vai en. Treenaamisesta on tullut kevään aikana iso osa arkea ja saan siitä virtaa sekä hyvää oloa. Suurin haasteeni tulee Suomessa varmastikin olemaan se, että miten pystyn pitämään yhtä aktiivisen salirytmini kuosissa ja suunnata sinne vaikka suoraan töistä käsin. Pinnistelyjä se vaatii, sillä tiedän jo nyt että tulen olemaan aivan sairaan paljon töissä kesällä ja päivät saattavat venyä joskus jopa kellon ympäri. Täytyy kuitenkin muistaa priorisoida ja keskittyä itseensä. Olisi harmi heittää hukkaan täällä saavutettu hyvä boogie ;)
Tähän on hyvä lopettaa ja toisaalta, aloittaa uusi kappale. Tuntuu että Marseille on nyt nähty ja tästä on suunta eteenpäin. Olisi ollut harmi lähteä heti seuraavana päivä kun saimme koulun suoritettua, sillä nyt mulla on ollut viikonloppu aikaa sulatella asiaa ja nautiskella vielä viimeisen kerran tästä kaupungista. Tänään kun kone starttaa ilta kuuden maissa kohti Sisiliaa, voin hyvillä mielin sanoa heipat Marseillelle. Toki tullaan Sisilian ja Barcelonan välissä päiväksi vielä tänne, mutta siitä en osaa yhtään sanoa mitä tulen silloin vielä tekemään vai teenkö yhtään mitään. Parempi ehkä niin että listalla ei silloin ole mitään erikoista, joten voin mennä ihan fiiliksen mukaan.

Mutta nyt! Täällä pakkaillaan vielä tämän aamun aikana ja salillekin pitäisi ehtiä ennen kuin viemme ylimääräiset laukut kaverillemme säilöön ja lähdemme kohti lentokenttää. Sisilia täältä tullaan!

Mukavaa uutta viikkoa sinne kaikille :)


// Yesterday me and Hanna climbed one more to the highest place in Marseille: Church Dotre Dame de la Garde is a place where you can see the whole city. We sat down and started talking about all the amazing things we've experienced here. Marseille's wind was also shoving its true colors for us and sometimes it was hard to stay up :D It was super windy in there! I guess that's one thing I won't be missing back home, but everything else. Look at the view! Also all the people I've got a chance to get to know and the fact how close we've come. You know who you are ;)

But now it's time to move on and think about Sicily. Our plane leaves at 6 pm and I still have some packing to do and going to the gym. Hope you have a great Monday!
Follow me on Instagram/ on Facebook to keep up with the latest posts and behind the scenes material!

Comments

Follow me on instagram