ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Sunset on a wheel

Eilen tehtiin jotain mitä meidän olisi pitänyt tehdä jo monta kuukautta sitten: Vierailu Marseillen maailmanpyörässä, joka on yksi must-jutuista mitä täällä kannattaa ehdottomasti kokea. Lähdettiin suorittamaan tehtävää vähän extemporé tuntumalla (taas kerran), sillä ilta oli aivan ihana ja juuri sopiva korkealla hengailuun. Tuuli oli lähes nollassa ja taivas pilvetön.

Innokkaina turisteina napattiin kotoa kamerat mukaan ja paineltiin reippaana Vanhaan satamaan. 10 minuuttia pyörässä maksaa seitsemän euroa ja voi vitsit mitkä näkymät meille aukesikaan sieltä! Upea satama ilta-auringossa ja kaupungin eri osat pystyi helposti erottamaan rakennusten perusteella. Kämppiksiäni jännitti alkuun hieman, liekö syynä se että koppi jossa istuttiin ei ollut ihan tukevimmasta päästä ja heilui toisinaan hieman. Muutama kiljahdus siinä pääsi kun lähdettiin liikkeelle, mutta maisemien avauduttua meille laantui heidänkin jännitys ja pystyttiin kaikki nauttimaan hienosta kesäillasta, jos niin voi tässä vaiheessa sanoa ;)


Kokemus oli kertakaikkisen upea ja adrenaliinihuuruissa päätettiin jäädä vielä rantaan Aperoleille. Ihan vain sen takia, että meillä oli aika upea maanantai! Kyllä täällä on ihmisen hyvä olla.


// Yesterday me and my roommates decided to go to Marseille wheel. That's something we should have done months ago! It's a must thing! The sunset and the view was gorgeous. I can't believe it's only two weeks left and then everybody leaves Marseille. I'm gonna miss this city!


Follow me on Instagram / on Facebook 

Comments

  1. Aivan ihania kuvia, näissä on sellainen superkaunis "golden hue" ! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Katja :) Samaa mieltä, ilta-aurinko on aivan mahtava, sillä tulee niin kauniita kuvia!

      Delete

Post a Comment

Follow me on instagram