ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

It's almost Midsummer!

Oletteko kaikki jo tien päällä matkalla Juhannuksen viettoon? Itse aloitin myös keskikesän juhlan jo tänään ja tiedossa on ruhtinaat kuusi vapaapäivää! Elämä on ollut niin hektistä viimeiset viikot, että päätin loppujen lopuksi jäädä Helsinkiin ja ihan vaan nautiskella sillä, mitä kaupungilla on annettavana. Olen varmaankin jo aiemmin tämän sanonut, mutta olen maailman huonoin ihminen juhlimaan ns. pakollisia juhliapyhiä eli joulusta juhannukseen ihan kaikki. Ei ihan mun heiniä ja useimmiten olenkin töissä, jotta ei tarvitse panikoida ja stressata että onnistuuhan juhla nyt varmasti ja onhan kaikilla maailman hauskinta. Usein kun siinä tuuppaa asiat menemään aivan päinvastoin. Mikäli näihin pakollisiin karkeloihin osallistun, pyrin minimoimaan suunnitelmat ja menemään ihan vaan flown mukaan. Tehdä just sitä mistä on paras fiilis sillä hetkellä!

Niin, eli vietän Juhannuksen Helsingissä. Mitä täällä voi oikein tehdä?

- Nautiskella aamupalaa parvekkeella.
- Tehdä piknik puistoon.
- Mahdollisesti ottaa aurinkoa, säät ainakin näyttävät suosivan!
- Mattolaiturilla on lauantaina juhannusbileet.
- Samoin Hernesaarenrannassa, jossa pystytetään myös kokko sekä perjantaina että lauantaina. Siellä pääsee sisäänpääsyn lomassa myös suppailemaan.
- Kaikussa sekä Kuudennella linjalla taitaa olla ihan viralliset juhannustanssitkin jos tanssijalkaa alkaa vipattamaan ja valssin askeleet ovat hallussa.
- Cafe Regattakin on auki ja heillä on ihana terassi, josta näkee kivasti auringonlaskun.
- Grillauskin onnistuu jos itselläsi tai seuralaisellasi on grilli talossa. Sama koskee saunaakin.
- Huomenna ehtii vielä käydä vähän aleissakin
- Eikä muuten tarvitse istua juhannusruuhkassa, vaan voit käyttää sen ajan ihan johonkin muuhun.
- Lammassaaresta voit käydä poimimassa itsellesi juhannuskukat ja istua ihan hiljaa luonnon keskellä pitkospuilla. Tuomarinkylä on myös kivan idyllinen alue, mikäli mini getaway kiinnostelee.

Vaikka mitä! Eikä tarvitse suunnitella liikaa, vaan päättää päivän edetessä ja mennä fiiliksen mukaan. Voit siis ihan rauhassa askarrella itsellesi kukkakruunun, napata vaikka vähän kuohuvaa lasiin ja suunnata juuri sinne minne napa vetää. Ihanaa juhannusta murut<3 Näin minäkin teen. 


// It's almost Midsummer, hope you're planning to have a good one. No matter what your plans are. My plan is to stay in the city, no stress about planning and no sitting on a car in the middle of the traffic. Just chilling and going with the flow! See ya :)Follow me on Instagram/ on Facebook to keep up with the latest posts and behind the scenes material!

Comments

Follow me on instagram