ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Midsummer in the city

Hei taas ja miten teillä meni juhannus? Toivottavasti oli hauskaa eikä kenellekkään sattunut mitään :) Oma juhannukseni meni juurikin niin kuin viime postauksessa ajattelin: Perjantaina grillattiin ystäväni luona, josta suuntasimme sitten toisen ystäväni luokse loppuillaksi. Voi sitä iloa muuten kun nähtiin ekaa kertaa sitten vuodenvaihteen! Pelattiin beer bongia ja grillattiin hieman lisää. Aamulla ajelin takasin äitini luokse ja valmistimme aamupalan parvekkeelle. Aurinko paistoi ja istuttiin siinä parvekkeen lattialla. Hetken otettiin myös aurinkoakin, ennenkuin vaivuin mitä makoisimmille päikkäreille. Olen niin päikkäri-ihminen ja etenkin vaihdossa ollessa kämppikseni naureskelivat mulle miten oikein pystyn nukkumaan niin paljon sekä päivällä että yöllä. Haha, tälläkin kertaa se venyi ja taisin jopa parikin tuntia olla unenmailla.

Lauantai-ilta vietettiin sekalaisella porukalla. Oli aivan älyttömän lämmin ja kaikki ne Helsingin ihmiset, jotka olivat jääneet juhannusta kaupunkiin viettämään, olivat Kaivarissa. Pääsin ekaa kertaa evö myös Skifferille ja maistoin heidän liuskaa. Hyvää oli ja DJ:lle super pointsit hyvästä musiikista mitä siellä puikkojen takana soitteli. Porukkaa oli paljon mutta ei liikaa ja Skifferille olisin voinut melkein jäädä vaikka koko illaksi, mutta käytiin myös tsekkaamassa Mattolaiturin tarjonta ja yhdet drinkit sielläkin nautiskeltiin, ennenkuin käppäilin tyytyväisenä kotiin.

Sunnuntai sujui puolestaan ilman mitään oloja (!!) ja äidin kanssa pakattiin laukut sekä päräytettiin aamusella meidän veneelle. Tämä oli ensimmäinen kerta tänä kesänä veneellä ja oltais voitu olla siellä vaikka koko päivä, mutta harmiksemme aurinko meni pilveen muutaman tunnin jälkeen. Loppupäivän vietin ihan vain omassa kodissa chillaten. Olipa rentouttava juhannus ja tänään on hyvä aloittaa uusi viikko skarpilla asenteella. Kerrankin ;)


// Heyy! Couple of photos from Midsummer, which I was spending here in Helsinki. It was everything I planned: Just going with the flow! Weather was perfect too, sunshine almost every day and especially Saturday evening was so perfect: Warm and people had gathered to Kaivopuisto to enjoy the evening. It wasn't too crowded so we went to Skiffer restaurant, which is a restaurant on an island. I've never been there but it has been on my bucket list so it was fun! And I loved the DJ, he played some groovy music with modern remixes. Thumbs up for that :)Follow me on Instagram/ on Facebook to keep up with the latest posts and behind the scenes material!

Comments

Follow me on instagram