ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

All black everything


Se on jälleen kerran heinäkuu! Kesäkuu hujahti aivan super nopeasti ohitse, noh töissähän sitä oltiin vain. Olette ehkä huomanneet, postaustahti on hidastunut viime aikoina ja se johtuu yksinkertaisesti siitä, että olen ollut joko a) töissä tai b) nukkumassa. Ne vähäiset vapaa-ajat olen halunnut viettää stressittömästi ja tehdä just sitä mikä silloin on ollut fiilis. Älkää siis huolestuko, täällä ollaan ja homma rullaa silti vaikka postaustahti on harvempi. Haluan että kaikki mitä postaan, on oikeasti laadukasta ja siksi en anna itseni väkisin näitä vääntää. Silloin blogini ei kuvastaisi niitä aitoja ajatuksia minusta. Yritän myöskin parantaa tahtia heinäkuun aikana ja inspiratiota riittää, täytyy vain saada enemmän tunteja vuorokauteen haha ;)


Tämän viikon teema on muuten ihan ylitsepääsemättömästi ollut hevi. Ei siis hedelmä- ja vihannesosasto vaan musiikki. Töiden takia kulunut viikko on ja tulee olemaan työskentelyä rock- sekä hevimusiikin parissa. Luulisi että alan pikkuhiljaa kääntymään hevariksi, ainakin tämän asun perusteella, mutta ehei. Ja sitäpaitsi tämä asu oli päälläni alkuviikosta ennen kuin edes olin altistunut hevimusiikille! Astuin ulos mukavuusalueeltani ja ostin Mangon alesta suorat mustat housut. Minä kun olen vannoutunut pillifarkkujen käyttäjä, mutta jo Ranskassa talvella kokeilin ensi kertaa vähän leveämpiä housuja ja siitä se ajatus sitten lähtikin. Muutama kuukausi piti sulatella ja nyt uskalsin pukea ne rennosti löysän neuleen ja ballerinojen kanssa.

WEARING
Mango pants & jacket
Zara knit
Celine sunglasses
YSL ring
Tory Burch ballerinas
Tiger of Sweden bag

Photos by Lilli

Vähän ehkä panikoin, että mitä hemmettiä mä näiden pariksi voin pukea, vaikka mustat suorat (korkeavyötäröiset) housut on yksi helpoimmista vaatekappaleista. Näiden kanssa voi käyttää niin lyhyempiäkin yläosia kuin tavallisia teeppareita ja neuleita. Ballerinat, korot ja tennaritkin sopivat asuun, riipuen millaista vibaa hakee. Millaisissa asuissa te käytätte mustia suoria housuja?

Nyt pujahdan pois vällyjen välistä ja alan valmistautumaan tulevaan työpäivään, mukavaa viikonloppua!


// All black everything has been the theme of the week. I've been working in a rock concerts during this week so I'm turning into a goth. Just kidding, sometimes I just feel like wearing all black and I wore this outfit before hearing any rock or heavy metal music. I was testing these straight pants and a loose knit combo. I really liked it and this outfit was so comfortable! What do you think?


Follow me on Instagram/ on Facebook to keep up with the latest posts and behind the scenes material!

Comments

Follow me on instagram