ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Let's talk about Summer hair

Olen yksi niistä ihmisistä, jotka muotoilevat hiuksiaan melkein joka päivä. Edes pikkasen. Tämmöisen pehkon kanssa kun lähtee ihmisten ilmoille ja haluan kampausten pysyvän, tulee hiuslakkaa myös käytettyä aika reippaasti. Olen kuitenkin pyrkinyt vähentämään hiuslakan käyttöä ja antanut tämmöiselle ajatukselle tilaa, että on ihan ok jos jokainen suortuva ei ole ojennuksessa ja kontrollissa. Hiukset saavat olla vähän sotkussa tai laineilla ja jakauksen ei tarvitse olla ihan piikkisuora.

Ylläolevilla kolmella tuotteella olen saanut taltutettua lakan käyttöä ja panostanut enemmän hiusten luonnollisuuteen: Klippoteketin Argan oil spray, Balmainin kuivashampoo ja John Fredan tyvikohottaja. Tässä on hyvä kombo, joka toimii ainakin itselläni ja saan niillä kivasti ilmavuutta sekä volyymia hiuksiini.
Klippoteketin hiuksiin jätettävä Argan oil- sprayta suihkutetaan hiuksiin suihkussakäynnin jälkeen. Suihke muun muassa kosteuttaa, selvittää ja antaa kiiltoa kuontalolle, mikä on ihan super juttu etenkin näin kesäaikaan kun hiukset tuppaavat kuivumaan muutenkin auringosta sekä lämmöstä. Iso plussa myös siitä, että tuotteen Argan öljy on orgaanista!
John redan Blow dry lotionia suihkutan ihan vain hiusten päällimmäisten kerrosten tyveen niiden ollessa vielä kosteat. Tätä tuotetta voi käyttää niin, että antaa hiusten itse kuivua tai puolestaan föönauksen yhteydessä. Monesti olen illalla ennen nukkumaanmenoa suihkuttanut tyvikohottavaa kosteisiin hiuksiin ja antanut hiusten kuivua yön yli. Tuote antaa ryhtiä ja volyymia, eivätkä hiukset latistu yhtä nopeasti. Kannattaa varoa suihkuttamasta liikaa hiuksiin, tekee muuten juuresta karhean ja takkuisen. Muuten aivan nappi tuote ja olen käyttänyt tätä vielä Ranskasta paluunkin jälkeen.
Sitten itse viimeistelyyn! Balmainin kuivashampoo on aivan kymppi tuote ja itsekin olen sen uskollinen käyttäjä. Monet kuivashampoot antavat kyllä rakennetta ja helpottavat pidentämään pesuväliä, mutta Balmainin kuivashampoolla saan paksuihin hiuksiini lisäksi volyymia. Otan pieniä osioita jakaus kerrallaan ja suihkutan varovasti tuotetta juureen, annan olla hetken ja pöyhin vähän. Lakkaa tarvitsee vain hitusten viimeistelyyn, jos ollenkaan. Riippuu millaista lopputulosta haluaa. Puteli on melko tyyris, mutta iso ja kestää pitkään sillä aine on tosi stydiä. Mikäli hiuksesi ovat vähän hennommat, suosittelen ostamaan ensiksi matkakokoisen putelin jotta ei mene iso pullo hukkaan mikäli tavara onkin liian vahvaa :)

Tässäpä siis muutama vinkki kesähiusten hoitoon sekä muotoiluun! Minkälaisia tuotteita te käytätte ja oletteko samaa mieltä joistain puteleista?


// During the Summer time I try to use less hair products and keep my hair more natural looking. Klippoteket's organic Argan oil spray e.g. moisturizes, repairs and gives some shine to your hair. It works like a leave in conditioner so it's super easy to use!

John Freda's root booster helps you to get some volume over there, I spray it to the root when my hair is still a bit moist and either blow my hair or just let it dry. Try not to spray it too much, otherwise hair gets sticky.

Balmain's dry shampoo, I'm a loyal customer for this one<3 Take small portions and spray it to the root and maybe a little bit overall. It does everything what dry shampoo should do AND gives a nice hold with a volume. I have a thick hair so this is perfect for it! After this you only need a small amount of hairspray for finishing. 

Couple of tips for perfect Summer hair! Have you guys used any of these products?Follow me on Instagram/ on Facebook / SC: essisophie to keep up with the latest posts and behind the scenes material!

Comments

Follow me on instagram