ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

F L O W

Terveiset sängynpohjalta! Tai no, olen mä täältä muutamaan otteeseen tänään noussut mutta kumma kyllä ei oikein eilisen jälkeen huvita hirveästi kotoa liikkua. Kaikenlaista kouluun ja Vaasan asuntoon liittyviä asioita olen vaan hoidellut koneelta. Flow meni ohi aivan älyttömän nopeasti! Ensikertalaisena halusin kierrellä alueella ja katsella, mitä kaikkea siellä on. Syödä ainakin yhdestä niistä huippuhyvistä ruokakojuista. Ihastella ja tutkiskella sitä kaikkea visuaalista häppeninkiä, mistä myös hehkutetaan niin paljon. Astelin alueelle iltapäivästä auringon paistaessa täydeltä taivaalta ja fiilis oli aivan absurdi, sillä aamulla ukkosti vielä aivan kaatamalla. Aurinko tuli kuin tilauksesta!
Päivän aikana ehdin kuunnella tuttuja artisteja, mutta myös tutustua uusiinkin artisteihin. Dua Lipa oli yksi niistä. Enkä edes tajunnut että se oli hän ennen kuin kuulin kappaleen Hotter than hell. Tunnelma nousi aivan kattoon ja ihmiset tanssivat ympärillä. Keikan jälkeen napattiin nämä kuvat, joista vähän näette mitä meikällä oli tuolla päällä. Aluksi olin pukemassa hametta, mutta kylmyys (tai pelko kylmyydestä) pakotti vaihtamaan farkut tilalle. Maalasin huulet räikeällä pinkillä, joka toimi hyvin tehostevärinä tässä asussa. Aika basic mutta mukava. Paitsi Converset eivät kyllä ole mulle se paras festarikenkä-vaihtoehto. Muutaman tunnin jälkeen huomasin miten selkää ja polvia alkoi vähän jomotella ja jouduin skippaamaan jatkot. Toisaalta niin monet festarit nähtynä ei haittaa vaikkei pääsisi bailaamaan ihan loppuun asti. Kivaa oli kun pääsi paikanpäälle ja kerrankin sain itse pällistellä sekä päättää mitä teen. Ja Sia oli aivan uskomaton!! Tästä päivästä jäi hyviä muistoja. Ensi vuonna uudestaan!
WEARING
BIK BOK never denim jeans
Zara leather jacket and shirt
Converse sneakers
Monki sunglasses
Filippa K fabric bag


// My outfit from Flow festival. Pretty basic but very comfortable, I liked especially the lipstick I'm wearing. Bright pink is always a good idea ;)

Flow festival was fun and almost everything I believed it would be. Different kind of artists and bands, good festival food, stylish people. I saw so many nice festival outfits! All of the visual details around the area. I want to go there next year.


Follow me on Instagram/ on Facebook / SC: essisophie to keep up with the latest posts and behind the scenes material!

Comments

  1. That colorful kinda walls are so good for taking outfit pictures, love it! <3
    X Carmen.
    www.carmenmattijssen.nl

    ReplyDelete

Post a Comment

Follow me on instagram