ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

Rosé


Woop woop! Luette juuri postausta täysin uudistetun blogini sivuilta! Viikko tähän palttiarallaa meni ja huippua että olette jaksaneet odotella. Parit viilaukset täytyy vielä tehdä, mutta hyvin pieniä sellaisia :) Rempan johdosta uusiksi meni muun muassa logo, ulkoasu ja sivujen osoitekin muuttui. Vanhan blogspotin sijaan osoite on nykyään www.essiesophie.com. Mitäs pidätte? Itse tykkään tästä ihan hurjasti ja tuntuu, että nyt blogi on käynyt saman tyyppisen makeroverin kuin itsellänikin oli keväällä. Kiitokset Kotryna Bass Designille! 

Viime päivät ovat olleet täynnä tunteita ja puurtamista. Niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Tajusin myös että lähtö Vaasaan on noin kolmen viikon päässä. Siis mitä ihmettä, tässäkö se kesä meni taas? Toisaalta kuitenkin odotan Vaasaan paluuta, sillä se paikka on semmoinen lintukoto ja ihanaa nähdä taas kaikki kaverini sillä suunnalla. Ja pääsen treenaamaan kunnolla! Kesän treenauskerrat kun ovat jääneet melko vähäiselle, aivan kuten aavistelinkin.


Ennen lähtöä on kuitenkin vielä aika monta kivaa juttua tulossa! Tällä viikolla järjestämme isolla porukalla illallisen taivaan alla ja viikonloppuna on tietysti Flow. Yritän saada kuvattua Flown asuni ennen viikonloppua, mutta sen verran voin paljastaa että siihen liittyy nuo ruusunkultaiset lasit. Bongasin ne aluksi instagramista ja kuumeisesti kävin Helsingin Monkeissa niitä etsimässä. Forumin myymälästä ne lopulta löytyivät ja voi että ne on päheet! Mi likey.

WEARING
Monki sunglasses
Zara leather jacket
Bik Bok never denim jeans
Vagabond shoes
Tiger of Sweden bag

Pictures by Eveliina


// You're reading this post from a new template woop! What do you think? I wanted to update it to make it more professional and fresh. I like it a lot and big thanks to Kotryna Bass Design. She helped me to install this and made all the finishing touches to make it work. If there's any bugs, please tell me and I'll fix it :)

And oh, I can't believe Summer is almost over and I'm moving back to Vaasa. On the other hand I can't wait to get there, the life is so simple in this little city. Go to the campus, see all my friends and just enjoy the student life :) Before that there's plenty of fun stuff to do! Flow festival is in this week and that's my first festival ever where I'm taking a part as a normal customer. Can't wait! I try to take pictures about my outfit and show it to you guys at some point. Before or after.

But now, I gotta hurry! Have a nice day :)Follow my blog with Bloglovin

Comments

Follow me on instagram