ESSIE'S

Scandinavian style, life & traveling

Social Media Icons

slide code

Photo

Essi

A 26 year old "Chloé girl" from Finland. This is a place, where like to get my hands dirty in creative stuffs. Essie’s is shaping up to be my personal style and fashion journey, where I am having the most amazing time, meeting new people, experiencing things and collaborating with brands that I love and respect. Hope you like my blog and don't forget to subscribe or follow me on Bloglovin!

welcome to my blog

social media icons 2

Follow

category 1

My style

category 2

everything nice

category 4

places I've been

never miss any of my posts

5 things

1. Tavarani ovat usein hukassa. Etenkin silloin kun pitäisi olla jo ovesta ulkona, kaivelen laukkujani ja juoksentelen ympäri asuntoa etsien esimerkiksi puhelintani. Etenkin vaihdossa tämä piirre tuli hyvin selvästi esille ja kämppikseni naureskelivatkin toisinaan että miten voin olla niin hajamielinen. Tajusivat että mistä sen olen perinyt kun äitini tuli meille vierailulle... :D

2. En voi käyttää ryppyisiä vaatteita. En vain pysty. Vaatteiden on pakko olla suorat kun puen ne päälleni. Haluaisinkin joku päivä hankkia itselleni höyrysuoristimen (vai miksikä sitä kutsutaan?), sillä kaivan silitysrautaa harvasen päivä sieltä kaapista. Tästä syystä säilytän myös melkein kaikkia vaatteitani henkareilla.
3. Olen hidas portaissa. Etenkin alaspäin mentäessä, ehkä tää on joku pitkien ihmisten juttu? Kovasti yritän joskus päästä nopeammin, mutta kun takaraivossa välkkyy samalla kauhuskenaario siitä kuinka lennän naamalleni siihen niin ei kiitos. Syynä voi toki olla myös se, että kerran olenkin kaatunut portaissa ja siitä lähtien better to be safe than sorry. Muutaman kerran meikäläiselle pideltiinkin metron ovia auki samalla kun yritin räpiköidä niin nopeasti kuin pääsen.

4. Uskallan olla suora. Eli siis puhua suoraan. Varsinkin jos olen käämini polttanut. Sanavalmiutta löytyy myös ja toisinaan sen kummemmin miettimättä saatan laukoa sellaisia asioita mitä joku muu ei olisi ehkä ihan niin suoraan sanonut.
5. Haluaisin olla 10 senttiä lyhyempi. Jos voisin muuttaa yhden fyysisen asian itsessäni, haluaisin olla lyhyempi. Olen 99% ajasta aina porukan pisin. Ei minua ole varsinaisesti kukaan tästä asiasta kiusannut, eikä asia ole minulle ongelma, mutta toisinaan ärsyttää kun ihmiset kohtelevat eri tavalla. Miksei lyhyiltä ihmisiltä koskaan kysytä kaupan kassajonossa että kuinka lyhyt sinä olet tai pelaatko minigolfia kun olet noin pätkä? Haluaisin myös käyttää enemmän korkokenkiä, mutta joissain tilanteissa se on ehkä vähän vaivaannuttavaa olla muita ihmisiä vähintäänkin päätä pidempi.

Muutama fakta meikäläisestä! Kovasti olen ajatuksiani tänne blogiin jakanut, mutta toisinaan on kiva ihan listata omia maneereja ja faktoja tänne jotta te saisitte parempaa yleiskuvaa siitä, että kuka täällä ruudun toisella puolen oikein on :) Mukavaa uutta viikkoa!


// Few facts about me! Hope this helps you to picture me better ;)

1. I loose my things. Especially when I already should be outside and going, I search for my phone, keys, bus card...

2. I can't wear clothes if they have wrinkles. I just can't. I need to iron them and for that reason, some day, I would like to buy the steaming iron. 

3. I'm super slow walking down on the stairs. I guess this is only tall people problems? I can't go fast even if I really really try :D

4. I can say things very straight. Damn right I can! But this happens if I'm pissed.

5. I wish I would be shorter, like 10 cm. If I could change something about myself, I would like to be shorter. I mean, it's not a problem but sometimes it's pretty annoying because people treat you differently. Why nobody asks a short person how short they are and do they play mini golf? I would love to wear high heels a bit more but in some situations I find it pretty awkward to be at least 15 cm taller than everybody else.


Follow me on Instagram/ on Facebook / SC: essisophie to keep up with the latest posts and behind the scenes material!

Comments

 1. Vitoseen pakko sanoa että voi kyllä kysytään niin minigolfista kuin kaikesta muustakin lyhyyteen liittyvästä. Taitaa vaan olla niin että ihmiset unohtaa käytöstavat heti ku näkevät jotain vähänkään erilaista, vaikka tää erilaisuus olis vaan muutama vajaa tai lisäsentti pituuteen. Ja hei käytä ihmeessä korkoja jos mieli tekee, näytät takuulla hyvältä niissä :) mäkin tallustan matalissa kengissä koska niistä tykkään, vaikka korkkareissa olisinkin ns normaalimman pituinen :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Halleluja! Jostain kumman syystä ei tästä ole ollut puhetta, paitsi että mitä kaikkea pitkiltä ihmisiltä kysellään. Hieman ehkä yllätyksenä tuli, mutta makes sense :) Ja eihän ihmiset ilkeyttään kysele vaan ehkä uteliaisuuttaan, mutta kuitenkaan sitä kommentointia ei ehkä ajatella ihan loppuun asti. Ihana kiitos! :)

   Delete
 2. Täällä ilmoittautuu eräs taskuraketti, joka saa vähintään viikottain kuulla kyselyjä/vinoilua pituudestaan eli ei mekään olla turvassa ihmisten hämmästelyiltä. Kysymyksiin olen tottunut enkä jaksa loukkaantua mukahauskoista vitseistä, mutta ilmeisesti pieni kokoni antaa ihmisille luvan koskea. Olen sinut pituuteni kanssa, mutta kun joku taputtaa päälaelle tai nostelee lupaa kysymättä, toivon olevani edes 10 cm pidempi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, kumma juttu että ihmisiltä katoaa käytöstavat jos toinen on erilainen mihin tahansa suuntaan. Osittain se voi olla myös ajattelemattomuutta, eikä ymmäretä että ihan kaikkea ei tarvitse sanoa ääneen ja kaikki vitsit on kuultu kyllä jo aika moneen kertaan. Kuitenkin koskeminen ja etenkin tuo päähäntaputtelu on kyllä ärsyttävää, voin kuvitella!

   Delete
 3. Munkin on ihan pakko kommentoida, että voi kuule mitä kaikkea minulta onkaan kysytty. Mittaa minulla on 147 cm ;)

  Käypä lukaisemassa tuolta www.stoori.fi/147cm-elamaa/miten-sa-yletat Kyseisessä jutussa käsittelen juuri kysymyksiä mitä ihmiset esittävät meille pienille.

  Yleisesti ottaen varmasti menee niin, että olet suuntaan tai toiseen massasta poikkeava niin saat osaksesi myös poikkeavan paljon huomiota. Onko se kohteliasta onkin sitten jo asia erikseen.

  Tsemppiä kaikille meille pätkille ja teille pitkille!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa että kommentoit! Kiitos, käyn lukasemassa juttusi ja näinpä, sinä sen sanoit :)

   Kuin myös!

   Delete

Post a Comment

Follow me on instagram